Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017

Εφημερίδα "Παρόν": «Είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα ανέβουν εντυπωσιακά»!

Η συνεχής άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην κοινωνία, η οποία θα εκφραστεί και εκλογικά στις προσεχείς εκλογές, αποτελεί σημείο αναφοράς για δημοσιογράφους που δεν επιθυμούν να αποκρύψουν την αλήθεια.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα γράφει στο «Παρόν» της Κυριακής ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Λεονταρίτης, αναφερόμενος στην κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

«Οι λαοί, κουρασμένοι, στρέφονται προς την Ακροδεξιά, που υπόσχεται...
τερματισμό της ΕΕ αλλά και της φτωχοποίησης των πολιτών. Οι δημοκρατίες καθίστανται όλο και περισσότερο θνησιγενείς. Με την ευρωπαϊκή πολιτική, ανοίγουν τον δρόμο για ακραίες λύσεις[…] Και στην Ελλάδα στις προσεχείς εκλογές είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα ανέβουν εντυπωσιακά. Ας μην οδύρονται οι δήθεν «δημοκράτες»

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία και τα μνημονιακά κομματίδια της στρώνουν το χαλί. Επειδή ο εξοργισμένος λαός δεν έχει την ευχέρεια να κάνει επανάσταση, θα εκδικηθεί στις κάλπες, ενισχύοντας ακριβώς εκείνη την παράταξη που ανοιχτά αμφισβητεί το «σύστημα». Τα «λογικά επιχειρήματα» για να αποτραπεί αυτή η εξέλιξη δεν βρίσκουν καμιά απήχηση στους ψηφοφόρους. Έχουν χάσει τα πάντα, τους τα πήραν όλα. Επομένως, τι άλλο έχουν να χάσουν; 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι εθελόδουλοι πολιτικοί απέναντι σε Βερολίνο και Βρυξέλλες έκαναν διάτρητη τη Δημοκρατία. Την εξευτέλισαν. Έτσι επέρχονται καταρρεύσεις πολιτευμάτων.[…]Εδώ, σήμερα οι πολίτες θεωρούν ότι εκχωρήσαμε τη Δημοκρατία μας στις ορέξεις των «άλλων», δηλαδή των εταίρων». Για αυτόν τον λόγο σημειώνεται στροφή προς το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου. Αυτή είναι η αλήθεια, την οποία κανείς δεν τολμά να πει ανοιχτά. Ο λαός δεν συγχωρεί τους πολιτικούς που υπέγραψαν συμφωνίες με τους «εταίρους» για την εξαθλίωσή του.»

Αξίζει να σταθούμε σε κάποια από τα τελευταία γραφόμενα του Λεονταρίτη, ότι δηλαδή, η στροφή του Ελληνικού Λαού προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «είναι η αλήθεια, την οποία κανείς δεν τολμά να πει ανοιχτά». Με τεχνητά διαμορφωμένες δημοσκοπήσεις, οι οποίες αφήνουν για ευνόητους λόγους μεγάλο το ποσοστό της «αδιευκρίνιστης ψήφου», και πολύ περισσότερο με τον ολοκληρωτικό αποκλεισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ απ’ όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, προσπαθούν οι διάφοροι πυλώνες του συστήματος να αποτρέψουν κάτι, το οποίο όμως είναι μοιραίο και ανεξέλεγκτο από τις όποιες δυνατότητες χειραγώγησής τους.

Η εντυπωσιακή άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις επόμενες εκλογές είναι κάτι το μη αναστρέψιμο, αποτελώντας το κυρίαρχο πολιτικό στοιχείο συζήτησης και τρόμου για το ανθελληνικό καθεστώς, από την επόμενη κιόλας ημέρα διεξαγωγής των εκλογών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών