Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2017

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ: Αρχές Φεβρουαρίου η εβδομάδα διαφήμισης ομοφυλόφιλων και τρανσέξουαλ στα σχολεία!

Το είπε και το έκανε ο Υπουργός Παιδείας που διαδέχτηκε τον ανθέλληνα Φίλη και συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο της διάλυσης των πατροπαράδοτων αξιών και της Ελληνικής Οικογένειας.

Από 3 Φεβρουαρίου τα παιδιά μας στα σχολεία θα δεχτούν μία πρωτοφανή επίθεση «προοδευτικότητας», αφού αρχίζει η θεματική εβδομάδα κατά της... τρανφοβίας, ήτοι θα αρχίσουν να προσπαθούν να τους επιβάλλουν με το ζόρι...
αφύσικες θεωρίες περί «κοινωνικού φύλου» και να τους αναγκάσουν να δεχτούν με το ζόρι ως "φυσιολογικές" τις πάσης φύσεως εκτροπές.

Ο Σύριζα αντιλαμβάνεται ότι καταρρέει με ταχύ ρυθμό και έτσι φροντίζει να επιβάλλει στα γρήγορα τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης. Χωρίς να έχει περάσει αρκετός καιρός από τη στιγμή που ψήφισε μαζί με τη ΝΔ το περιβόητο «Σύμφωνο Συμβίωσης», τώρα εισάγει την διδασκαλίας της παρακμής στα σχολεία.

Μπορεί όλα όσα έταξε στους Έλληνες να αποδείχτηκαν τερατώδη ψέμματα, όμως τα όσα είχε υποσχεθεί στους ταγούς της παγκοσμιοποίησης υλοποιείται κατά γράμμα, με την συνενοχή βεβαίως της Νέας Δημοκρατίας, η οποία σιωπά ενόχως.

Και μια επιπρόσθετη ερώτηση: Η θεματική εβδομάδα θα γίνει κανονικά και στα "hot spot"; Ή μήπως φοβούνται τυχόν αντιδράσεις από τα «προσφυγόπουλα»; 
Δείτε την σχετική εγκύκλιο του Γαβρόγλου εδώ.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών