Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 21, 2017

Το πόρισμα της Χρυσής Αυγής για τα θαλασσοδάνεια: Χαιρετισμοί από Ανώτατους Δικαστικούς - ΒΙΝΤΕΟ

Αγωνιστές και φίλοι της Χρυσής Αυγής που ήθελαν να ενημερωθούν για το μόνο πραγματικά ανεξάρτητο πόρισμα για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, κατέκλυσαν την ογκώδη αίθουσα Αρίων στο κέντρο των Αθηνών, δημιουργώντας τις συνθήκες για μία άκρως επιτυχημένη εκδήλωση, που αποτελεί χαστούκι...
στο πολιτικό κατεστημένο της κλεπτοκρατίας.



Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και νομικός Σύμβουλος του Κινήματος, Χριστόφορος Τσάγκας, ο οποίος καλωσόρισε τους παριστάμενους στην μαζική αυτή εκδήλωση για το πόρισμα με τα εγκλήματα που τελέστηκαν εναντίον του Ελληνικού Λαού από τους «νταβατζήδες» της κοινής γνώμης.



Εν συνεχεία στο βήμα ανέβηκε ο Ανώτατος Στρατοδίκης (Αναθεωρητής Α΄), Αντιστράτηγος του Δικαστικού σώματος, Μακρόπουλος Θεοφάνης, του οποίου ο λόγος ήταν πραγματικά κεραυνός στο σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο. Ο Στρατηγός αναφέρθηκε σε βάθος στην πολιτική σκευωρία εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, τις συλλήψεις που έγιναν παρατύπως, το ανύπαρκτο κατηγορητήριο, τους Ανώτατους Δικαστικούς, οι οποίοι ανέβαιναν γλείφοντας τους υπουργούς και την σοκαριστική ομολογία Αθανασίου για ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, που σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου θα είχε σοκάρει και θα είχε οδηγήσει στην άμεση σύλληψη του υπουργού και των επίορκων δικαστικών που βρίσκονταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.



Επόμενος στο βήμα του ομιλητή βρέθηκε ο Επίτιμος Αντεισαγγελέας Εφετών, Δημήτρης Δαδινόπουλος (είχε χειριστεί την πολύκροτη υπόθεση του "Εξπρές Σάμινα"), ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στις ηθικές αρετές που επάγουν την έννοια του Δικαίου και οι οποίες εν τέλει προέρχονται από τον πατριωτισμό εκάστου του πολίτου και τον Εθνικισμό ως αγάπης προς την Φυλή, η απουσία του οποίου με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί στον πολιτικαντισμό, την αδιαφορία και την κλεπτοκρατία που βίωσε όλα αυτά τα χρόνια ο Ελληνικός Λαός. Ευχήθηκε δε συντόμως η Χρυσή Αυγή να είναι Αξιωματική Αντιπολίτευση, γιατί αυτό είναι και το συμφέρον του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδος.



Ακολούθως προβλήθηκε τηλεοπτικό υλικό, που δεν εμφανίστηκε βεβαίως στα κανάλια της διαπλοκής, από τις συνεδριάσεις της Εξεταστικής Επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ από τις ανακρίσεις του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη προς τους καναλάρχες, όπου αποδεικνυόταν πέραν πάσης αμφιβολίας η διενέργεια κακουργηματικών πράξεων τόσο από τους τραπεζίτες, όσο και από τους καναλάρχες και τους οικονομικούς διευθυντές των κομμάτων, εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Απεδείχθη δε περίτρανα η ύπαρξη του περιβόητου τριγώνου της διαπλοκής μεταξύ ΜΜΕ - πολιτικής εξουσίας και τραπεζιτών.



Ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε εκτενώς στο περιβόητο πόρισμα που έβγαλε στην αρχή ο Σύριζα και απεσύρθη άρον - άρον επειδή είχε μία αναφορά στον Στουρνάρα, η οποία έλειπε ως… διά μαγείας από το δεύτερο και οριστικό πόρισμα του Σύριζα, το οποίο συγκαλύπτει το σύνολο της διαφθοράς. Οι Σύριζαίοι είναι ίδιοι με τους νεοδημοκράτες και πασοκτζήδες κλεπτοκράτες, στους οποίους εμείς δεν θα στείλουμε «κομάντος» της αντιτρομοκρατικής, όπως κάνανε αυτοί σε εμάς, αλλά απλώς έναν δικαστικό κλητήρα να τους επιδώσει τα… δέοντα για τα χρέη τους. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί ότι η δικαιοσύνη θα είναι ανεξάρτητη για να κλείσει τους κλέφτες φυλακή!



Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, εν μέσω θερμών και παρατεταμένων χειροκροτημάτων. Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε αναφερόμενος στα συνεχή ψευδή δημοσιεύματα των εφημερίδων και των καναλιών ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή θα συνεργαστεί με κόμματα του πολιτικού κατεστημένου, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή έχει κλειστές τις πόρτες της σε όσους λέρωσαν τα χέρια τους συνεργαζόμενοι με το πολιτικό κατεστημένο, τονίζοντας ότι όσο κλειστές είναι οι πόρτες για όλους τους ουραγούς του κατεστημένου, τόσο ανοιχτές είναι οι αγκαλιές μας για τον Ελληνικό Λαό.



Στη συνέχεια ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στα της εξεταστικής επιτροπής, που ξεκίνησε με πολλές υποσχέσεις ότι δήθεν ο Σύριζα θα διαλύσει την διαπλοκή και εν τέλει κατέληξε σε ένα κατάπτυστο πόρισμα, το οποίο επιχειρεί να πείσει ότι όλα στην Ελλάδα είναι «αγγελικά πλασμένα» και «ουδέν μεμπτό ευρέθη» σε όλες αυτές τις δανειακές συμβάσεις των κομμάτων και των ΜΜΕ, που χρωστάνε σε όποιον μιλάει Ελληνικά. Καθόλου τυχαίο ότι όλα τα σκάνδαλα και η κλεπτοκρατία ξεκίνησαν από την συγκυβέρνηση Μητσοτάκη - Φλωράκη με τον ενιαίο τότε Συνασπισμό και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.



Ο Αρχηγός έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον Αγώνα της από αίθουσα σε αίθουσα, από πλατεία σε πλατεία και από χωριό σε χωριό. Ακόμα και από φυλακή σε φυλακή και στην εξορία άμα αυτό απαιτηθεί για την Πατρίδα μας, με επόμενο σταθμό της 28η Ιανουαρίου με την εκδήλωση των Ιμίων.



Η μαζική εκδήλωση έληξε ως είθισται με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Περισσότερες φωτογραφίες:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η. Κασιδιάρης: Μόνο η Χρυσή Αυγή θα φέρει πίσω τα κλεμμένα!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών