Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2017

Τα τρακτέρ επιστρέφουν στα μπλόκα: Προσοχή στους κομμουνιστές που κατέληξαν να πίνουνε ρακές με τον Τσίπρα!

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Ξαναβγαίνουν τα τρακτέρ στους δρόμους σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ήδη σε Άρτα, Τρίκαλα, Δυτική Θεσσαλία, Πρέβεζα, Αίγιο, Βέροια, Κοζάνη και άλλες περιοχές πραγματοποιήθηκαν τα νέα μπλόκα των αγροτών ενάντια στην μνημονιακή πολιτική που οδηγεί σε εξόντωση τον αγροτικό πληθυσμό της χώρας.

Το όλο ζήτημα θυμίζει εντόνως όλα τα άλλα μείζονα ζητήματα της πολιτικής στην Ελλάδα, αφού οι αγρότες...
οι γονείς, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι εργάτες και όλες οι κατηγορίες των Ελλήνων έχουν μονάχα έναν σύμμαχο την Χρυσή Αυγή και απέναντί τους ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ΝΔ, Πασόκ, Σύριζα, Ανέλ, Ποτάμι και κόμμα Λεβέντη έχουν όλοι μαζί υπογράψει το μνημόνιο Σύριζα που περιλαμβάνει τα μέτρα εξόντωσης των αγροτών, ενώ το ΚΚΕ την προηγούμενη φορά ξεπούλησε τους αγώνες τους, καταλήγοντας σε μία απαράδεκτη εικόνα των κομμουνιστών εργατοπατέρων να πίνουν ρακές στο Μαξίμου με τον Τσίπρα.Αντιθέτως, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έχει σταθερά και απαρέγκλιτα δηλώσει την στήριξη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στον αγροτικό πληθυσμό της χώρας.

Στην τελευταία ομιλία του στη Βουλή σημείωσε πως «οι αγρότες είναι φύσει πατριώτες, ζουν για την Γη τους και είναι η ψυχή του Έθνους, γι΄ αυτό και οι Έλληνες Εθνικιστές στέκονται ολόψυχα στο πλευρό των αγροτών» και τους χαρακτήρισε ως την «τελευταία γραμμή άμυνας ενάντια στα ανθελληνικά Μνημόνια».

Εν συνεχεία «ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για το αγροτικό και τόνισε τις καταστροφικές κυβερνητικές πολιτικές με τις εξοντωτικές εισφορές, την αύξηση στο κόστος πετρελαίου και στο ηλεκτρικό ρεύμα, την μη προστασία των εγχώριων προϊόντων και με την αντεθνική απόφαση του εμπάργκο κατά της Ρωσίας που πλήττει τους Έλληνες παραγωγούς», δείχνοντας ότι η τελευταία πολιτική γραμμή άμυνας ενάντια στα ανθελληνικά μνημόνια είναι η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.
Καλούς αγώνες, λοιπόν, στους Έλληνες Αγρότες για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους, που είναι ουσιαστικά και αιτήματα ενός ολόκληρου Λαού, ο οποίος θα αντιμετωπίσει πολλά ακόμα δεινά με την καταστροφή της αγροτικής παραγωγής που ξεκίνησε η ΝΔ και το Πασόκ και συνεχίζει σήμερα ο Σύριζα με τους ΑΝΕΛ.

Καλούς αγώνες και προσοχή στους ροπαλοφόρους προβοκάτορες του ΚΚΕ που έχουν ειδικότητα στο να ξεπουλάνε τους λαϊκούς αγώνες, με αντάλλαγμα την προβολή του κόμματος της προδοσίας.

Κώστας Αλεξανδράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών