Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 09, 2017

Kontra news: Ακροδεξιά επέλαση στην Ευρώπη - Ανοδικές τάσεις για την Χρυσή Αυγή!

Την άνοδο των Εθνικιστικών Κινημάτων στην Ευρώπη και την διαρκώς αυξανόμενη απήχηση της Χρυσής Αυγής σχολιάζει στην ελληνική κοινωνία καταγράφει η εφημερίδα "Kontra news" στο κύριο άρθρο της.

Με τίτλο "ακροδεξιά επέλαση στην Ευρώπη" η εφημερίδα επισημαίνει: "Στην Ελλάδα το Κόμμα της Χρυσής Αυγής του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι πλέον στο Κοινοβούλιο. Από το 0,5% που είχε στις εκλογές τον 2012 είδε τη δύναμή του να φτάνει στο 6% και στις εκλογές του 2015 να γίνεται το τρίτο κόμμα, πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι διατηρεί σταθερά την τρίτη θέση και μάλιστα με τάση αύξησης της δύναμής της. Η εμπλοκή τον κόμματος σε βίαιες ενέργειες κατά οπαδών άλλων κομμάτων κυρίως δε κατά μεταναστών, όπως και η εμπλοκή του με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δεν ανέκοψαν την επιρροή της Χρυσής Αυγής.

Οι λόγοι προσομοιάζουν με αυτούς που υπάρχουν σε άλλες χώρες. Η οικονομική κρίση και το...
μεταναστευτικό πολλαπλασιάζουν τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής. Οι πράξεις και οι θέσεις του κόμματος, το έχουν βγάλει έξω από το πλαίσιο των δημοκρατικών κομμάτων. Η Χρυσή Αυγή δείχνει να έχει σταθεροποιήσει την ύπαρξή της στην πολιτική σκηνή."

Παραθέσαμε ολόκληρο το άρθρο, αλλά δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε πως η "εμπλοκή της Χρυσής Αυγής με βίαιες ενέργειες" δεν είναι τίποτα άλλο παρά το αποτέλεσμα της σκευωρίας Σαμαρά και του κυκλώματός του. Οι παράνομες πολιτικές διώξεις όντως δεν λύγισαν τους Χρυσαυγίτες, αλλά χαλύβδωσαν την Πίστη τους για Πατρίδα και Ελευθερία.

Όσο για τις "πράξεις και τις θέσεις του κόμματος που το έχουν θέσει έξω από το πλαίσιο των δημοκρατικών κομμάτων" να επισημάνουμε πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή είναι εκτός του κλεπτοκρατικού τόξου! Τέλος, αναφορικά με τον συνεχόμενο αντισυνταγματικό αποκλεισμό του Εθνικιστικού κόμματος και την φίμωση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων τονίζουμε ότι ο ρατσισμός κατά της Χρυσής Αυγής δεν θα περάσει!

 
πηγή

1 σχόλιο:

  1. Το άρθρο δεν λέει την αλήθεια.

    Το σωστό είναι: Τρίτο κόμμα σταθερά η Χρυσή Αυγή σε αναμονή και κατεύθυνση για την πρώτη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών