Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 22, 2017

Εφιάλτης ζεύγους ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων στα χέρια «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών»! Τους έσωσε το... Skype!

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» από την Αλβανία, έζησε ζευγάρι ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων στον Φουρνέ Χανίων, αλλά εν τέλει σώθηκε μέσω… Skype.

Πιο συγκεκριμένα, δύο «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.», ηλικίας 32 και 36 χρόνων, φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού (88χροπνου και 81χρονης), κι αφού τους ακινητοποίησαν τους έδεσαν με σύρμα πισθάγκωνα και στη συνέχεια τους φίμωσαν με ένα ύφασμα που κρατούσαν μαζί τους. Στη συνέχεια, ερεύνησαν όλο το σπίτι κι έκλεψαν από μέσα χρήματα, έναν χρυσό σταυρό, μία βέρα και άλλα τιμαλφή συνολικής αξίας 1.200 ευρώ. Έπειτα, πήραν τα κινητά τηλέφωνα των ηλικιωμένων ξήλωσαν το σταθερό, άνοιξαν την παροχή του υγραερίου, κλείδωσαν πόρτες και...
παράθυρα και την κοπάνησαν.

Ωστόσο, η 81χρονη κατάφερε να λυθεί από τα σύρματα που την είχαν δέσει και άνοιξε το λάπτοπ που υπήρχε στο σπίτι (το οποίο προφανώς δεν το πρόσεξαν οι δράστες…) και κάλεσε – μέσω skype – συγγενικό της πρόσωπο που μένει στην Αυστραλία.

Του εξήγησε τι είχε συμβεί κι εκείνος με την σειρά του τηλεφώνησε σ’ έναν από τους γιους του ζευγαριού που έσπευσε στο σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών