Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24, 2017

Καθεστωτικός δημοσιογράφος σε απόγνωση: Οι «φασίστες» είναι γύρω στο 10% και απολύτως συνειδητοποιημένοι

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί το σύστημα να έχει εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση στην Χρυσή Αυγή (με μονταρισμένα βίντεο, συνωμοσία σιωπής, λάσπη με το τσουβάλι, στημένες «δημοσκοπήσεις» και απανωτές επιθέσεις παρακρατικών υποκειμένων…) αλλά το αποτέλεσμα είναι… «μηδέν εις το πηλίκιο» -που’ λεγε κι ο Jeffrey…

Κι αυτό το ομολογούν ακόμα και σεσημασμένοι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι, όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Τσιόδρας, σε άρθρο του υπό τον ενδεικτικό τίτλο:

«Ζουν ανάμεσά μας. Είναι περίπου 1 στους 10 Έλληνες» – ήτοι 10% (μα καλά, δεν έμαθε από τις εταίρες «δημοσκοπήσεων» ότι… πέφτουμε; Περίεργο!). Και επιπλέον, καταρρίπτει τη γελοία θεωρία –κυρίως των νουδούληδων- ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι παρασυρμένοι, ενώ στην πραγματικότητα είναι πλήρως συνειδητοποιημένοι. Ας παραθέσουμε τα κυριότερα σημεία του άρθρου:  

«Ζουν ανάμεσά μας. Τους συναντάς στη γειτονιά, στη δουλειά, στο χώρο που διασκεδάζεις. Είναι περίπου 1 στους 10 Έλληνες. Ο λόγος για τους...
υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, η οποία κινείται σε σταθερά υψηλά δημοσκοπικά επίπεδα όσες αποκαλύψεις κι αν γίνονται για τα έργα και τις ημέρες της.
Το κύμα των “αγανακτισμένων”, η διχαστική ρητορεία και τα κηρύγματα μίσους της αντιμνημονιακής εποχής, ήταν το γόνιμο έδαφος για να βγούν οι νεοναζί από τις κρυψώνες τους και να αποκτήσουν πολιτική υπόσταση. Πολλοί έσπευσαν να εξηγήσουν την άνοδό της, αποδίδοντάς την στην κρίση που παρέσυρε κάποιους σε ακραίες επιλογές. Παραμύθια! Η συνέχεια αποδεικνύει ότι δεν παρασύρθηκαν. Ψήφισαν συνειδητά και συνεχίζουν να το κάνουν. Δεν τους πτόησαν ούτε η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ούτε τα τάγματα εφόδου, ούτε τα βίντεο με τους αγκυλωτούς σταυρούς και τα ναζιστικά εμβατήρια. Μην κρυβόμαστε! Ένα κομμάτι της κοινωνίας μας είναι φασίστες (ασχέτως τι ψήφιζαν πριν επιλέξουν την Χρυσή Αυγή)…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών