Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017

Πρώην υπουργός ΝΔ: Το πολιτικό σύστημα καταρρέει - Μόνο η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει και κερδίζει ψήφους!

Ένα άκρως αποκαλυπτικό πολιτικό σχόλιο εμπεριέχεται στο σημερινό άρθρο του πρώην υφυπουργού Οικονομικού της ΝΔ, Παναγιώτη Μποκοβού το οποίο φιλοξενεί η εφημερίδα "Εστία".

Ο διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών σημειώνει χαρακτηριστικά: "Με όσα κάνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και οι άσχετοι κομμουνιστές υπουργοί του, με το σιγοντάρισμα των ΑΝΕΛ, θα έπρεπε, αν ήμασταν χώρα ενεργών πολιτών και όχι προβάτων, να βρίσκεται δημοσκοπικά πέριξ του μηδενός και όχι να κρατάει ακόμη κάποιες δυνάμεις και να υπάρχουν αναποφάσιστοι, οι οποίοι τάχα τι περιμένουν για να αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν στις εκλογές; Βέβαια, η Νέα Δημοκρατία προηγείται στις δημοσκοπήσεις...
με υψηλά ποσοστά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν κερδίζουν ποσοστά εκτός από την Χρυσή Αυγή και οι ψήφοι διασκορπίζονται και σε μικρά κόμματα και κομματίδια, καθώς και στα "δεν γνωρίζω/δεν απαντώ", "είμαι αναποφάσιστος".

Είναι προφανές πως όλοι πια αναγνωρίζουν την ολική κατάρρευση του συστήματος της κλεπτοκρατίας και ο μόνος κερδισμένος είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή.
Η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού αντιλαμβάνεται πως μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές κρατούν ψηλά την Σημαία της Εθνικής Αντίστασης ενάντια σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση.

 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών