Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017

Η νεολαία Σύριζα διαδηλώνει κατά του Τράμπ - Η κυβέρνηση του Σύριζα τον «γλείφει»Δεν έχει πάτο η πολιτική μίας κυβέρνησης σχιζοφρενικής, η οποία προσπαθεί επί μονίμου βάσεως να «πατήσει πάνω σε δύο βάρκες» και να συνδυάσει έτσι την αριστερή της ιδεολογική προέλευση με την εθνοκτόνα πολιτική που εφαρμόζει σε όλα τα επίπεδα.

Έτσι είδαμε και την παραδοξότητα, από την μία πλευρά η κυβέρνηση να ελπίζει και να «γλείφει» τον Αμερικανό πρόεδρο για την παρέμβασή του στα οικονομικά ζητήματα της χώρας και από την άλλη...
να διαδηλώνει εναντίον του.


Μέχρι και... γραβάτα φόρεσε ο Συριζαίος Παππάς, μπας και καταφέρει να βγάλει μια φωτογραφία με τον Τράμπ. αλλά απέτυχε οικτρά...

Είδαμε από την μία πλευρά τον Καμμένο και τον Παππά να ξοδεύουν λεφτά του Ελληνικού Λαού για να μεταβούν στην Αμερική μπας και καταφέρουν να βγουν μια φωτογραφία με τον Τράμπ, απόπειρα που στέφθηκε με παταγώδη αποτυχία και από την άλλη τη Νεολαία Σύριζα (και τους δέκα!) να διαδηλώνουν έξω από την αμερικανική πρεσβεία σχετικά με το «διάταγμα Τράμπ».
Μάλιστα, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά: «είναι διεθνιστικό καθήκον να σταθούν στο πλάι του αγωνιζόμενου αμερικανικού λαού που κατά εκατομμύρια διαδηλώνει στους δρόμους των ΗΠΑ ενάντια στον φασισμό και το σκοτάδι».

Αυτά συμβαίνουν όταν υπάρχουν δύο... αφεντικά «σύντροφοι». Από τη μία ο Σόρος που διοργανώνει και χρηματοδοτεί τέτοιου είδους συγκεντρώσεις «αυθόρμητης» διαμαρτυρίας και από την άλλη το ΔΝΤ που αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό νέας διοικήσεως. Αυτά συμβαίνουν όταν μία κυβέρνηση εξυπηρετεί ιδεοληψίες και ξένα αφεντικά αντί της βουλήσεως του Ελληνικού Λαού.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών