Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 19, 2017

Επική γελοιότητα από το «Έθνος» του Μπόμπολα: «Αποκάλυψε» την... τεθωρακισμένη μεραρχία της Χρυσής Αυγής!!! - Ηχηρή διάψευση από το ΓΕΣ γελοιοποιεί τους λασπολόγους

Δεν περιμέναμε τήρηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας από την φυλλάδα του Μπόμπολα. Για αυτούς οποιοσδήποτε έχει αρκετά ζωηρή φαντασία, είτε είναι ληστής, είτε είναι κακοποιό στοιχείο κάθε είδους, είτε είναι... αγκαλιά με υπουργό της ΝΔ, είναι ευπρόσδεκτος να πει τις μπούρδες του στην φυλλάδα τους, αρκεί αυτές να είναι εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Σήμερα, λοιπόν, στο «Έθνος» έχουμε την «αποκάλυψη» της «τεθωρακισμένης μεραρχίας» της Χρυσής Αυγής, η οποία...
είναι βεβαίως και πάλι... φωτογραφική. Όπως αναφέρει η φυλλάδα, ένας κατηγορούμενος για ληστεία που υποτίθεται ότι υπήρξε στέλεχος της Χρυσής Αυγής και διώχθηκε αμέσως αφότου αποδείχτηκε τι είναι, έδωσε στο «Έθνος» φωτογραφίες που φαίνεται ο ίδιος και άλλοι να φωτογραφίζονται πάνω σε ένα άρμα μάχης.

Αντί, λοιπόν, να δοθούν συγχαρητήρια στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής που αμέσως διέγραψε ένα τέτοιο κακοποιό στοιχείο χρησιμοποιούν τις μπουρδολογίες του για να κατηγορήσουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από αυτούς που αποθεώνουν τον Μητσοτάκη, ο οποίος επιμένει να μην διαγράφει σύμβουλό του κατηγορούμενο για παιδεραστία.
Όπως αναφέρει ο ληστής, ένας λοχαγός επέτρεψε στον ίδιο και στους φίλους του να μπουν σε ένα στρατόπεδο και να φωτογραφηθούν στο άρμα μαζί με ελληνικές σημαίες και μία σημαία της Χρυσής Αυγής. Ακολούθως, ο γνωστός λασπολόγος δημοσιογράφος που υπογράφει το άρθρο, αναρωτιέται για την «διείσδυση της Χρυσής Αυγής στον στρατό», για το αν «υπάρχουν και άλλοι λοχαγοί» και άλλα τέτοια φαιδρά.

Πάντως, αντιλαμβανόμαστε την απελπισία του αμαρτωλού κατεστημένου της κλεπτοκρατίας εμπρός στην τεράστια άνοδο της εκλογικής επιρροής του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Φαίνεται, μάλιστα, ότι στα ποιοτικά στοιχεία των πραγματικών δημοσκοπήσεων (γιατί τις μαϊμούδες δεν τις πιστεύουν ούτε οι ίδιοι)βλέπουν μεγάλη άνοδο και στους στρατιωτικούς. Γι’ αυτό, σε συνεργασία με την πολιτική εξουσία, προσπαθούν να στήσουν ένα πογκρόμ στα στρατόπεδα της χώρας, όπως τότε που ο Δένδιας έγδυνε αστυνομικούς για να δει αν έχουν... τατουάζ.
Αν νομίζουν ότι με τέτοια «στοιχεία» θα σταματήσουν την άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και την αποκάλυψη (με πραγματικά στοιχεία) των εγκλημάτων τους κατά του Ελληνισμού είναι βαθιά νυχτωμένοι.



Υ.Γ.: Αμέσως μετά τις... αποκαλύψεις μία ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού ήρθε να γελοιοποιήσει τους λασπολόγους. Σας την παραθέτουμε αυτούσια:

Αναφορικά με δημοσίευμα Κυριακάτικης Εφημερίδας της 19ης Φεβρουαρίου 2017, με τίτλο «Οι Πόζες της Ντροπής στα Τανκς της Χρυσής Αυγής», ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

- Οι φωτογραφίες του δημοσιεύματος παρουσιάζουν οπλικό σύστημα, συγκεκριμένα Αντιαεροπορικό Πυροβόλο τύπου Μ-42, το οποίο έχει αποσυρθεί από το οπλοστάσιο του Στρατού Ξηρας εδώ και 30 χρόνια περίπου και δεν υπάρχει σε κανένα στρατόπεδο του Ελληνικού Στρατού.

- Τέτοιου είδους οπλικά συστήματα, ευρίσκονται ως εκθέματα σε ανοικτούς χώρους σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και κατά συνέπεια η πρόσβαση σε αυτά είναι ελεύθερη.
Το εξώφυλλο της ντροπής:

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Χαχαχαχα, τους ξεφτιλίσανε.

    Επίσης καταλάβαμε γιατί "έσπασαν" σε κομμάτια την φωτογραφία, επειδή φαινότανε ότι είναι έκθεμα και όχι υλικό σε υπηρεσία με τον Ελληνικό Στρατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών