Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 08, 2017

«Τα Νέα»: Η διολίσθηση της πολιτικής ζωής του τόπου ενισχύει την Χρυσή Αυγή

Ο διαγωνισμός διαφθοράς ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, τόσο για το ζήτημα που προέκυψε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την σύζυγό του από την μια μεριά και το «ύποπτο» ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι από την άλλη, δείχνει να κρούει το καμπανάκι του κινδύνου σε διαφόρους εκπροσώπους των καθεστωτικών ΜΜΕ. Σε άρθρο του Μιχάλη Μητσού στα «Νέα», τα οποία βρίσκονται μαζί με το «Βήμα» στα πρόθυρα του λουκέτου, υπάρχει σαφής αναφορά στο ζήτημα αυτό, καθώς ο Μήτσου, αναφερόμενος στο μυστικό ταξίδι του Τσίπρα στην «Πόλη του Φωτός», λέει και τα εξής:

«Το ζήτημα περιπλέκεται όμως εξαιτίας της καταγγελίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι ο κ. Τσίπρας χρησιμοποίησε το κυβερνητικό αεροσκάφος για να κάνει, με έξοδα του Δημοσίου...
μεγάλη ζωή στο Παρίσι με την οικογένειά του. Και εδώ υπάρχει ο κίνδυνος να διολισθήσει η υπόθεση στη γνωστή ανταλλαγή προσβλητικών χαρακτηρισμών, που διώχνει τον κόσμο από την πολιτική και κάνει τους Χρυσαυγίτες να τρίβουν τα χέρια τους».

Έστω και άθελά του, ο συστημικός δημοσιογράφος αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι η επικράτηση της διαφθοράς και η συνεχής αποκάλυψη των σκανδάλων στην πολιτική ζωή της Χώρας είναι κάτι το οποίο οδηγεί στην περαιτέρω ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και γιατί συμβαίνει αυτό;
Επειδή το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αποτελεί την ΜΟΝΗ Πολιτική Δύναμη του Τόπου, η οποία διαθέτει απολύτως Τίμια και Καθαρά χέρια και γι’ αυτό μπορεί να απευθύνεται στον Ελληνικό Λαό κοιτώντας τον στα μάτια και δίχως να του κρύβει τίποτα.

Όσο το άρρωστο και διεφθαρμένο πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο του παρηκμασμένου «Συνταγματικού τόξου» θα βουλιάζει στους βάλτους των συνεχιζόμενων αποκαλύψεων για τον βρώμικο βίο τους, τόσο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο στην εκτίμηση του Ελληνικού Λαού, γινόμενη η πολιτική επιλογή του για ένα ευοίωνο, καθαρό και έντιμο μέλλον.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών