Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017

Ρεζίλι των σκυλιών ο Κουβέλης: Ψήφισε Σύριζα, ενώ ήταν ακόμη πρόεδρος της Δημάρ!!!

σ.σ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα αποκόμματα που δημιουργεί το κατεστημένο είναι μόνο για να μαντρώσουν τους απογοητευμένους ψηφοφόρους και να μην ψηφίσουν κάτι "απαγορευμένο".

Ο πολιτικός «λούζερ» Φώτης Κουβέλης κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να αποδείξει πόσο «λίγος» είναι στον χώρο της καθεστωτικής πολιτικής και ως εκ τούτου τελειωμένος. Το νέο «κατόρθωμα» του αποτυχημένου αυτού πολιτικάντη έχει να κάνει με την μάλλον παγκόσμια πρωτοτυπία να είναι ο μόνος αρχηγός κόμματος που δεν ψήφισε τον φορέα στον οποίο ηγούνταν!

Ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αποκάλυψε ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ δύο φορές, δηλαδή και τον Ιανουάριο του 2015, όταν ήταν ακόμη πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ! Όταν ρωτήθηκε με ποιο κόμμα θα μπορούσε να είναι υποψήφιος, η απάντηση του Κουβέλη...
προκάλεσε σοκ και δέος: «Το μόνο που θα σας πω είναι ότι στις προηγούμενες και στις προπροηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ»!

Μπορεί στην συνέχεια να προσπάθησε να «μπαλώσει» την γκάφα του, λέγοντας ότι εννοούσε το δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015 και όχι τις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου του ίδιου έτους, αλλά έκανε την όλη κατάσταση ακόμη χειρότερη. Όταν δεν μπορεί να διαχωρίσει εξαρχής την έννοια των εκλογών απ’ αυτήν του δημοψηφίσματος, τότε δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από αγράμματος, αστοιχείωτος και ασόβαρος. Ειδικά ο τελευταίος όρος έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον χαρακτηρισμό «σοβαρός»(!) που του έδιναν όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, καθώς επίσης και την δήθεν υψηλή δημοφιλία του ως τον «πιο δημοφιλή πολιτικό».

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για έναν τύπο, ο οποίος έκλινε την έκφραση «πολιτική ξευτίλα» σ’ όλο της το θλιβερό μεγαλείο και συνεχίζει να «γλείφει» ασύστολα τον ΣΥΡΙΖΑ μπας και μπορέσει να πάρει κάποια στιγμή ένα υπουργείο. Με το «γλείψιμο» θα μείνει ο μπάρμπα-Φώτης…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών