Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2017

Το τμήμα... πολιτισμού του Σύριζα διατάζει την ΕΡΤ να μην ξαναπροβάλει την Χρυσή Αυγή!

Με μια ανακοίνωση, η οποία προσβάλλει την νοημοσύνη όποιου σώφρονα Έλληνα την διαβάζει, το τμήμα πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ καταφέρεται εναντίον της ΕΡΤ, λόγω της προβολής απ’ αυτήν της εκδήλωσης των Ιμίων.

Η κατάπτυστη ανακοίνωση των «πολιτισμένων» εντολοδόχων των διεθνών τοκογλύφων έχει ως εξής: “Η ζωντανή μετάδοση από τη δημόσια τηλεόραση της φιέστας της Χρυσής Αυγής με αφορμή των επέτειο των Ιμίων...
δίκαια ξεσήκωσε την μήνιν αντιφασιστών και δημοκρατικών πολιτών. Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που η ΕΡΤ μετέδιδε ζωντανά εκδηλώσεις του ναζιστικού κόμματος, στις οποίες κυριαρχεί λόγος μίσους, ρατσισμού και ξενοφοβίας. Δεν είναι λίγες οι φωνές που την κατηγορούν πως δίνει νομιμοποίηση στη Χρυσή Αυγή, την ίδια στιγμή που στο δικαστήριο αποκαλύπτονται τα εγκλήματά της.

Ταυτοχρόνως οι επιλογές αυτές της δημόσιας τηλεόρασης δίνουν λαβές για καταγγελίες περί σκοτεινών σκοπών και ιδιοτελών πολιτικών χειρισμών που προσπαθούν να εμπλέξουν και την ίδια την κυβέρνηση. Το γεγονός ότι, ενάμιση χρόνο μετά το άνοιγμά της από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η δημόσια τηλεόραση δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί, ούτε ως προς τον ενημερωτικό, ούτε ως προς τον ψυχαγωγικό, παιδευτικό και πολιτιστικό της ρόλο, στα οράματα και τις προσδοκίες όλων όσοι αντιδράσαμε στο βάναυσο κλείσιμό της από την κυβέρνηση Σαμαρά, αυξάνει ακόμη περισσότερο τη δυσανεξία των πολιτών.

Χτες, ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής δήλωσε ότι η δημόσια τηλεόραση θα σταματήσει τις ζωντανές μεταδόσεις των εκδηλώσεων της ΧΑ και ότι θα συστηθεί ειδική υπηρεσιακή επιτροπή που θα ελέγχει τι είναι μεταδόσιμο από το υλικό των βιντεοσκοπήσεων. Δεν χρειάζονται ωστόσο ούτε ειδικές επιτροπές στις οποίες να πεταχτεί το μπαλάκι της ευθύνης, αρκεί η ηθική και πολιτική δέσμευση πως καμία προβολή του ναζιστικού κόμματος δεν μπορεί να φτάνει στα σπίτια των πολιτών μέσα από τις δημόσιες συχνότητες. Ας αρκεστεί η ΕΡΤ σε ό,τι είναι απολύτως υποχρεωμένη να παρουσιάζει σύμφωνα με τους κανόνες του ΕΣΡ”.

Παραθέσαμε ολόκληρη την ανακοίνωση για να δούμε πώς ακριβώς η αριστερά, είτε «κόκκινη», είτε «ροζ» είτε σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα, έχει την σταλινική λογοκρισία στο πετσί της. Ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο κλείνει η ανακοίνωση, με την ανοιχτή προτροπή να πέσει το απόλυτο «σκοτάδι» στην προβολή της πολιτικής έκφρασης 500.000 Ελλήνων Πολιτών, δείχνει ότι ο πολιτισμός του συγκεκριμένου τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ εδρεύει ξεκάθαρα στους σκουπιδοτενεκέδες και τους υπονόμους.

Με ελεεινές και τρισάθλιες τακτικές, που παραπέμπουν στον «πατερούλη Στάλιν», οι συριζαίοι και οι συνοδοιπόροι τους στην ΕΡΤ επιχειρούν να βάλουν φίμωτρο στην Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας. Κούνια που τους κούναγε…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΒΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . ΝΑ ΒΡΑΣΩ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών