Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 05, 2017

Εθνικιστική δράση του Μετώπου Νεολαίας στο κέντρο της Αθήνας

Το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ενημερωτική δράση από το Μέτωπο Νεολαίας, την οποία συνέδραμαν και συναγωνιστές από άλλες τοπικές οργανώσεις, στην καρδιά της πόλης των Αθηνών, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ακρόπολης και του Θησείου.
Διανεμήθηκαν εκατοντάδες φυλλάδια με τις θέσεις και τις προτάσεις του Κινήματος για όλα τα φλέγοντα κοινωνικά και εθνικά ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό, ο οποίος κυριολεκτικά δέχεται μια ύπουλη επίθεση τόσο από το εγχώριο προδοτικό καθεστώς, όσο και από τα ξένα αφεντικά του.

Για ακόμη μια φορά, η αποδοχή του κόσμου υπήρξε θερμότατη και ενθουσιώδης, γεγονός που δηλώνει ότι η ελληνική κοινωνία...
συνειδητοποιεί κάθε μέρα όλο και περισσότερο ότι μόνο η Χρυσή Αυγή έχει και την θέληση και το σθένος να βγάλει την Πατρίδα μας από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που το σάπιο πολιτικό κατεστημένο τρέμει την φωνή μας, την φωνή της Αλήθειας, που προμηνύει ότι σύντομα θα επέλθει η κάθαρση.
Με συνθήματα εθνικιστικά να δονούν την ατμόσφαιρα, διαμηνύσαμε ξανά προς πάσα κατεύθυνση ότι μπορεί ο Αγώνας μας να διεξάγεται κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά εμείς ήρθαμε για να μείνουμε! Με το αγωνιστικό μας πνεύμα και την ακλόνητη πίστη στην Ιδέα μας να δυναμώνουν όλο και περισσότερο, προχωράμε απτόητοι δίχως να κάνουμε βήμα πίσω, μέχρι την στιγμή που θα ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

 
 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών