Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13, 2017

Μαρξιστές αστυνομικοί θα κάνουν «παρεμβάσεις» στα σχολεία κατά του «ρατσισμού»

Μνημόνιο συνεργασίας θα υπογράψουν τα υπουργεία ΠΡΟ-ΠΟ και Παιδείας, με τον εξής σκοπό: «Παρεμβάσεις στα σχολεία, από εκπαιδευτικούς και αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. είναι στα «σκαριά», προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές για θέματα ξενοφοβίας, ναρκωτικών, ρατσισμού και τροχαίων ατυχημάτων». Προφανώς, δεν είναι τόσο πειστικοί οι μαρξιστές ινστρούχτορες που παριστάνουν τους καθηγητές κι έτσι επιστρατεύονται... για προπαγάνδα κι από άλλες επαγγελματικές τάξεις!

Μάλιστα, το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας και η Διεύθυνση Εκπαίδευσης συνεργάζονται ήδη με σκοπό να δημιουργηθεί το εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο θα αποτελέσει τη βάση του εγχειρήματος – ας χρησιμοποιήσουν κείμενα από το indymedia και την «Αυγή», για να μην… κουράζονται κιόλας.
Το επόμενο βήμα θα είναι η συγκρότηση μητρώου αξιωματικών, «κατάλληλα καταρτισμένων» για να μεταδώσουν σε μαθητές γνώσεις γύρω από αυτά τα θέματα, για πρώτη φορά. Προφανώς, οι «κατάλληλα καταρτισμένοι» θα προέρχονται από την διαβόητη «Αντιρατσιστική» Υπηρεσία και θα είναι μαρξιστές!

Α ρε καημένα παιδιά, τι σας έμελλε να πάθετε! Να πέφτετε από ινστρούχτορα σε ινστρούχτορα, να σας δηλητηριάζει με την μαρξιστική προπαγάνδα!

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών