Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2017

Δεν τους βγαίνει η δίκη και έστειλαν τους παρακρατικούς να την διαλύσουν! Πλήρης κάλυψη από την αστυνομία στους αριστεριστές - ΒΙΝΤΕΟ

Η απόλυτη ήττα για το ανθελληνικό καθεστώς διαγράφεται το τελευταίο διάστημα στην περιβόητη δίκη της Χρυσής Αυγής. Το άθλιο κατηγορητήριο έχει καταρρεύσει με πάταγο και το Σύστημα ψάχνει με αγωνία τρόπο απεγκλωβισμού από την παγίδα που το ίδιο προσπάθησε να στήσει στην Χρυσή Αυγή.

Την ώρα που οι ψευδομάρτυρες κατηγορίας απογυμνώνονταν και διασύρονταν, εισέβαλαν στην αίθουσα τα τάγματα εφόδου της αριστεράς με ξύλινα ρόπαλα και...
δακρυγόνα σπρέυ. Η δίκη διεκόπη, οι δικαστές αποχώρησαν από την αίθουσα και επικράτησε χάος. Παρά την καθυστερημένη επέμβαση της αστυνομίας, κανένα από τα χαϊδεμένα παιδιά του Συστήματος δεν συνελήφθη!

Είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο, που πάνοπλοι παρακρατικοί αλήτες εισβάλλουν σε αίθουσες δικαστηρίων, διακόπτουν δίκες, απειλούν δικαστές, διαπράττουν δεκάδες αυτόφωρα αδικήματα και τελικά πάνε ανέμελοι σπίτι τους με τη συνοδεία της αστυνομίας.


 


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών