Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2017

Γιάννης Λαγός: Εχθρικό το κράτος απέναντι στον Έλληνα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο του υπ. Εσωτερικών. Αρχικά σχολίασε τον κανονισμό περί ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων, μια οδηγία από το κατευθυντήριο των Βρυξελλών, η οποία επιβάλλει την φίμωση όσων αντιδρούν στα σχέδια της Νέας τάξης Πραγμάτων.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο οικονομικό σκάνδαλο Ψυχάρη και Λαμπράκη στο Μέγαρο Μουσικής, του οποίου τα χρέη κατ΄ ουσίαν χαρίζονται και τον λογαριασμό θα τον πληρώσει για ακόμη μια φορά ο ελληνικός λαός.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο Συναγωνιστής Λαγός στα επεισόδια που προκάλεσαν οι αναρχικοί στο Ωραιόκαστρο...
και τον τραυματισμό Έλληνα πολίτη από τους παρακρατικούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ανεκδιήγητος υπουργός Τόσκας δήλωσε ότι "πλέον πήραν ένα μάθημα όσοι αντιδρούν". Είναι πασιφανές ότι το ανθελληνικό κράτος στέκεται εχθρικά απέναντι στους Έλληνες και όπου δεν φτάνει η συστημική προπαγάνδα, στέλνει τα αριστερά τάγματα εφόδου!

Ο μόνος που συνελήφθη με τον "αντιρατσιστικό νόμο" ήταν τελικά ο Έλληνας πολίτης που δέχθηκε την παρακρατική επίθεση.

Την ίδια ώρα η δήθεν πατριωτική ΝΔ απέσυρε την ερώτηση για το Τάμα του Έθνους, φανερώνοντας έτσι ότι μάχεται μόνο για την Παγκοσμιοποίηση και τον φιλελευθερισμό. Όσο και να προσπαθούν οι πληρωμένες γραφίδες του συστήματος με πλύση εγκεφάλου, οι Έλληνες διατηρούν Πίστη για το Έθνος και την Ορθοδοξία.

Τέλος, έκλεισε την ομιλία του σχολιάζοντας την συνεχιζόμενη υποχωρητικότητα στις τουρκικές προκλήσεις στην Θράκη, όπου παρά τις παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής, προωθείται η εκμάθηση τουρκικής γλώσσας στα μειονοτικά νηπιαγωγεία. 


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών