Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017

«Πρόσφυγες» χαλβάδιαζαν και φωτογράφιζαν μικρούς μαθητές σε σχολείο της Χίου!

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στους γονείς των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου στο Θολοποτάμι της Χίου, μετά την πληροφορία που τους μετέφεραν τα παιδιά τους, ότι ξαναμμένα «προσφυγάκια» βρέθηκαν μαζί τους στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου, απογευματινές ώρες, χαλβαδιάζοντας και φωτογραφίζοντάς τα.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου, οι γονείς καλούνται σε επαγρύπνηση ενώ έχει ειδοποιηθεί...
και η Αστυνομία όπως αναφέρεται.

Εδώ, πρόκειται βεβαίως περί αίσχους και ρατσισμού! Και οφείλουν να επέμβουν άμεσα η συγκυβέρνηση, το Σοβχόζ των διευθυντών εκπαίδευσης, το κουρδισμένο καθηγηταριό και κάθε προοδευτικός άνθρωπος, για να καθησυχάσουν τους γονείς! Καθώς, ασφαλώς και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, αν τα παιδιά τους εντρυφήσουν στο… οθωμανικό δίκαιο, με «δασκάλους» τα… πολύπειρα ξαναμμένα «προσφυγάκια». Ίσα-ίσα, θα αποκτήσουν μια αξέχαστη… πολυπολιτισμική εμπειρία, που θα τους φανεί εξαιρετικά χρήσιμη για την εξέλιξή τους στην νέα κοινωνία, που ετοιμάζει το συριζοψεκασμένο αληταριό του Σόρος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών