Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 06, 2017

Ιδού το νέο απόκτημα της ΝΔούλας! - Συζητήσεις "υψηλού" επιπέδου με τον Βαρβιτσιώτη για να κατέβει υποψήφια! ΒΙΝΤΕΟ

Τελικώς, δεν ήταν μόνο επίσκεψη εντυπώσεων, αυτή που έκανε ο Κούλης Νουδούλης στην Μυτιλήνη, αλλά και ουσίας! Μιας και εξασφάλισε μια υποψηφιότητα που σίγουρα θα συζητηθεί και θα εξάψει την… φαντασία. Αποκαλύπτει σχετικώς –κι από «πρώτο χέρι» το lesvosnews.com: 

«Μετά τον Σάκη Ρουβά ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να ενδιαφέρεται και για τη χορεύτρια, Αναστασία Γιουσέφ. Θα είναι η Αναστασία Γιουσέφ υποψήφια στη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη; Σύμφωνα με πληροφορίες...
πρώην βουλευτής και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ που δηλώνει φανατικός θαυμαστής της Αναστασίας Γιουσέφ βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί της για να ασχοληθεί με την πολιτική. 

Και αν όλα αυτά μέχρι χθες ήταν απλά φήμες… η σέξυ Αναστασία που αυτό το καιρό κάνει εμφανίσεις σε μπαρ της Μυτιλήνης είχε το απόγευμα της Παρασκευής 03/02/2017  μια αποκαλυπτική συζήτηση με το Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μυτιλήνη.

Το βλέμμα του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και το σχόλιο της Αναστασίας: Βουλευτή δεν με θέλατε; Ορίστε το ξεκίνημα μου» έδωσαν τροφή στα πολιτικά σχόλια και… στα μάτια ! 

Πάντα τέτοια!».



(ΥΓ): Προφανώς, ακόμα δεν έχουμε πιάσει πάτο – υπάρχει και παρακάτω! Κούλη μην… κωλώνεις, φέρε μας και την Τζούλια, την… παιχνιδιάρα!

1 σχόλιο:

  1. τι να πει κανεις το μουνι δεν ειναι αρνι να το δεσεις στο παχνι . ρενα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών