Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 06, 2017

«Πρώτο Θέμα»: Τουλάχιστον 10% η Χρυσή Αυγή σε έρευνα του Μαξίμου!

Ακόμη και το καθεστωτικό (και σφόδρα φιλονεοδημοκρατικό) «Πρώτο Θέμα» αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι όχι μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μονιμοποιηθεί στην τρίτη θέση, αλλά έχει διψήφιο ποσοστό με απόσταση ασφαλείας από το τέταρτο κόμμα.

Συγκεκριμένα, σε δισέλιδο άρθρο- ανάλυση του δημοσιογράφου Νίκου Φελέκη με τίτλο «Η τρίτη (πιο δύσκολη από τη δεύτερη) αξιολόγηση και τα σενάρια για εκλογές», αναφέρονται σε κάποιο σημείο τα εξής πολύ ενδιαφέροντα:

«Τα τελευταία στοιχεία από τις ποιοτικές έρευνες που πραγματοποιεί το Μαξίμου δείχνουν ότι ακόμη έχει περιθώρια κινήσεων. Η τελευταία δίνει, σύμφωνα με καθ’ όλα έγκυρες πληροφορίες...
στον ΣΥΡΙΖΑ 21,5%, στη Ν.Δ. 32%, στη Χ.Α. 10%, στο ΚΚΕ 7% και στη ΔΗΣΥΜ 6% (με συσπείρωση 65% που σημαίνει ότι έχει περιθώριο ανόδου). Τα άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.»

Καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ότι με την ανάλογη αναγωγή και έχοντας υπόψιν την συμπεριφορά «μυστικότητας» που διέπει ένα πολύ μεγάλο μέρος των αναποφάσιστων, το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εκτοξεύεται, στην πραγματικότητα, αρκετά παραπάνω από το 10%, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τους τριγμούς που θα φέρει στο σάπιο οικοδόμημα του «συνταγματικού τόξου».

Το γεγονός ότι μια καθεστωτική εφημερίδα αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει διψήφια ποσοστά, επεξηγεί και τους αληθινούς λόγους των ξαναζεσταμένων «αποκαλύψεων» του τελευταίου χρονικού διαστήματος. Μόνο που επειδή με νυχοκόπτες δεν είναι δυνατόν να καταστρέψεις τους βράχους, γι’ αυτό και δεν είναι δυνατόν η ανοδική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να σταματήσει με φαιδρά δημοσιεύματα από ανάλογης ποιότητας άτομα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών