Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 07, 2017

Η ΑΓΓΛΙΔΑ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΚΑΙ ΤΟ 12ΧΡΟΝΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ», ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ… ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΣ

Βρε πως την πάτησε μια Εγγλέζα «αλληλέγγυα»! Γερό χουνέρι!

Η Εγγλέζα, η οποία τυγχάνει μητέρα δύο παιδιών, «ειδικευόταν» στη φιλοξενία «ανήλικων προσφυγόπουλων» κι έτσι πήρε στο σπίτι της ένα 12χρονο – όπως της είπαν- από το Αφγανιστάν, αλλά…

Όπως εξιστόρησε την εμπειρία της στην εκπομπή ‘Loose Women’ του ITV, όταν είδε το «ανήλικο» της φάνηκε τουλάχιστον για 19χρονος, αλλά πίστεψε πως έχει… πρόωρη ανάπτυξη.

Ωστόσο, όταν πήγε το «ανήλικο προσφυγόπουλο» στον οδοντίατρο...
αυτός εκτίμησε την ηλικία του μεταξύ των 18-21 ετών!

Αποτέλεσμα εικόνας για Αγγλίδα μητέρα δύο παιδιών άνοιξε το σπίτι της σε 12χρονο «προσφυγόπουλο» και έπαθε «σοκ»Στη συνέχεια, ο «ανήλικος» μανταχαλάς άρχισε να γίνεται επιθετικός και απειλητικός προς αυτήν. Και μόλις η «προσφυγομάνα» κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και βρήκε άλλα… κορόιδα να τον φιλοξενήσουν, ο Άφγκαν της επιτέθηκε κι όταν πήγε να μπει στη μέση άλλο μέλος της οικογένειας, άρπαξε ουκ ολίγες.  

Όταν δε τον πήρε η αστυνομία, χαιρέτησε τους οικοδεσπότες του με μια απειλή: «Θα σας σκοτώσω όλους. Ξέρω που μένετε», ενώ κορόιδευε την «προσφυγομάνα» που τον πέρασε για 12χρονο.

(ΥΓ): Κάτι τέτοια ακούνε τα «αλληλέγγυα» κουκούδια στην Ελλάδα κι ενώ «καλωσορίζουν» τα «προσφυγάκια» και τα «προσφυγόπουλα» «στις γειτονιές και στα σχολεία μας», αποφεύγουν επιμελώς να πούνε και «στα σπίτια μας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών