Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 12, 2017

Σαμαροφρουροί του Antinews: Ο Τσίπρας θα πληρώσει τον λογαριασμό των νέων μέτρων με ποσοστά κάτω από της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μεγάλες αλήθειες οφείλουμε να πούμε, πως γράφει το Antinews (του Σαμαρά…) σε άρθρο υπό τον τίτλο: «Προς ΝΔ: Η χώρα δεν σώζεται με ευχολόγια». Το άρθρο αρχίζει με μια πρόβλεψη για την τύχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ψήφιση των νέων μέτρων:

«Όπως έχουμε κι εμείς γράψει «αυτά τα μέτρα, αυτός ο λογαριασμός είναι του Τσίπρα κι αυτός να τον πληρώσει». Με αίμα, με δάκρυα και με ποσοστά κάτω από της Χρυσής Αυγής; Όποιο κι αν είναι το τίμημα...
ας το πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ψεκασμένοι οι οποίοι θα πρέπει να εξαφανιστούν από προσώπου γης».

Και από κει πέρα, αποκαλύπτει ότι ο Κούλης κοροϊδεύει την κοινωνία με τις εξαγγελίες του, ενώ δεν πρόκειται να κάνει τίποτα διαφορετικό απ’ ότι ο Τσίπρας και η… παρέα του:

«… Όμως, πάνω απ’ όλους και απ’ όλα είμαστε Έλληνες κι ενδιαφερόμαστε για την πατρίδα, γι’ αυτό οφείλουμε να ρωτήσουμε για ακόμη μια φορά: «Ποια είναι η στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη ημέρα; Ποιο είναι το όραμά της για τη χώρα, για την οικονομία, τη δημόσια διοίκηση, τα εθνικά θέματα, την ασφάλεια και τα Εξάρχεια»; Είναι πολύ εύκολοι οι αφορισμοί του τύπου «θα καθαρίσω τα Εξάρχεια». Κι ο Σαμαράς είπε ότι θα κατεβάσει τις κουκούλες αλλά οι κουκουλοφόροι κάνουν βόλτες στο κέντρο και δέρνουν όποιον βρουν. Είναι εύκολο να λέει ο Κυριάκος «θα βγάλω τη χώρα από τα μνημόνια». Και ο Αλέξης το είπε και τώρα είναι έτοιμος να υπογράψει και το δεύτερο ή τρίτο, έχουμε χάσει το μέτρημα πια μ’ αυτόν. Θα πει η ΝΔ «θα λύσω το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης, θα απολύσω αυτούς που δεν θέλω και θα κάνω κινητικότητα και άλλα τέτοια». Και ο ίδιος ο Μητσοτάκης ως υπουργός προσπάθησε να το κάνει αλλά απέτυχε όταν γαλάζιοι και κόκκινοι συνδικαλιστές τον έπιασαν από το πέτο. Λέει η ΝΔ επίσης ότι θα μειώσει τους φόρους στις επιχειρήσεις για να φέρει επενδύσεις, θα κόψει τον ΦΠΑ ή άμα χρειαστεί θα… κλείσει και την Συριζαίϊκη ΕΡΤ. Τα έχουμε ξανακούσει όλα αυτά, έχουν προσπαθήσει να τα κάνουν και άλλοι πριν από τον Τσίπρα και πριν από τον Μητσοτάκη αλλά απέτυχαν παταγωδώς. Και ξέρετε γιατί απέτυχαν; Γιατί το υπάρχον πολιτικό προσωπικό φοβάται τη σκιά του. Ό,τι κάνει το μελετά πολλές φορές φοβούμενο το πολιτικό κόστος, μη τυχόν και βγει ο πρώτος τυχάρπαστος συνδικάλας και του πάρει το σκαλπ. Γιατί κουμάντο στην Ελλάδα δεν κάνουν οι πολιτικοί αλλά οι παρατρεχάμενοι. Οι συνδικαλιστές, τα κομματόσκυλα, οι σύμβουλοι και οι νταραβεριτζήδες των κομμάτων. Κι από τέτοιους ο Κυριάκος έχει πολλούς…».
Συμφωνούμε απολύτως και δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα επ’ αυτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών