Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 24, 2017

Εκπρόσωπος ΔΝΤ: Να δεσμευτεί και η ΝΔούλα για την εφαρμογή των νέων μέτρων... Μεγάλε, σας έχει προλάβει ο Κούλης!

Τελικά, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Επαληθεύθηκε, λοιπόν, ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Σαπέν, ο οποίος προ ημερών είχε αποκαλύψει ότι το ΔΝΤ απαιτεί την συναίνεση της νουδούλας για τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που θα φέρουν οι Τσιπροκαμμένοι. Μπορεί, λοιπόν, το ΔΝΤ να διέψευσε αρχικά την αποκάλυψη, αλλά τώρα την επιβεβαιώνει.

Έτσι, μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Λησταρχείου, Τζ. Ράις, είπε ότι το ΔΝΤ θα ζητήσει και από την αντιπολίτευση (εννοώντας προφανώς την νουδούλα) να δεσμευτεί...
για την εφαρμογή των μέτρων της νέας συμφωνίας, όταν αυτή λάβει σάρκα και οστά, υπενθυμίζοντας ότι και στο παρελθόν το ΔΝΤ είχε απαιτήσει συναίνεση από την αντιπολίτευση (αναφέρεται στην περίπτωση Σαμαρά, όταν το’ παιζε… αντιμνημονιακός).

Όμως, προσέξτε! Δε λέει ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ να ψηφίσει τα νέα μέτρα η νουδούλα, αλλά να εγγυηθεί ότι θα τα εφαρμόσει, όταν (και αν…) γίνει κυβέρνηση. Μεγάλε, έχεις χάσει επεισόδια! Από την πρώτη στιγμή, και ο Κούλης και οι υπόλοιποι νουδούληδες έχουν… προλάβει τους διεθνείς τοκογλύφους, δεσμευόμενοι για την εφαρμογή των μέτρων, με το πρόσχημα ότι το… κράτος έχει συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών