Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 27, 2017

Με ποντιακή λύρα υποδέχθηκαν τον Νίκο Μιχαλολιάκο στο Κιλκίς - ΒΙΝΤΕΟ

Με μία πολύ όμορφη εκδήλωση σε μία κατάμεστη αίθουσα οι Έλληνες εθνικιστές του Κιλκίς επιβεβαίωσαν με τη μαζική τους παρουσία την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και έστειλαν ηχηρό μήνυμα ενάντια στη νέα τουρκοκρατία.

Εν μέσω παρατεταμένων χειροκροτημάτων τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής καλωσόρισαν εκατοντάδες εθνικιστές, ενώ κατά την είσοδο του στην αίθουσα...
συναγωνιστές τον υποδέχτηκαν παίζοντας ποντιακή λύρα, δημιουργώντας μια ξεχωριστή και συγκινητική ατμόσφαιρα. 
  


Με ποντιακή λύρα υποδέχτηκαν τον Αρχηγό στο Κιλκίς 


Οι χαιρετισμοί και ομιλίες των εκπροσώπων μας Ματθαιόπουλου Αρτέμη, Χρήστου Παππά, Ηλία Κασιδιάρη, Χρήστου Χατζησάββα και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου εξύψωσαν το ηθικό των συγκεντρωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων.


Η απήχηση της Χρυσής Αυγής γιγαντώνεται, καθώς πνέει ένας δυναμικός εθνικιστικός άνεμος στην Μακεδονία και στην υπόλοιπη Ελλάδα.Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως απέναντι στον επεκτατισμό της Τουρκίας στέκεται ασυμβίβαστη η Χρυσή Αυγή, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στις κομμουνιστικές θηριωδίες που έλαβαν χώρα στην Μακεδονία και στον ξεκάθαρα προδοτικό ρόλο της αριστεράς που ουδέποτε ζήτησε συγγνώμη για την στάση της απέναντι στο μακεδονικό ζήτημα.

 


Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος επεσήμανε πως στην χώρα μας επικρατεί σιγή ιχθύος για τις τουρκικές προκλήσεις και κάλεσε τους Έλληνες σε εγρήγορση και συμμετοχή στον πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής. Κλείνοντας υπενθύμισε το διαχρονικό μήνυμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη: "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" και τόνισε πως ο εθνομηδενισμός δεν θα περάσει!Αντιλαμβανόμενος τον παλμό και το έντονο ενδιαφέρον των ανθρώπων από την επαρχία που διψούν να ενημερωθούν για τις πραγματικές θέσεις της Χρυσής Αυγής, απαλλαγμένες από τα «φίλτρα» των δημαγωγών του μνημονίου, ο Αρχηγός απάντησε στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων που μετέτρεψαν την εκδήλωση σε ανοιχτή συζήτηση.Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους συγκεντρωμένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών