Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2017

Υποδοχή με “μπαλωθιές” για τον Ηλία Κασιδιάρη στη Μάνη - ΒΙΝΤΕΟ

Θερμή υποδοχή στην Χρυσή Αυγή επιφύλαξαν σήμερα χιλιάδες Μανιάτες με αφορμή τους εορτασμούς για την επέτειο έναρξης της Εθνεγερσίας στις 17 Μαρτίου του 1821. Με "μπαλωθιές" και χειροκροτήματα χαιρετίστηκε η κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου, από τον Ηλία Κασιδιάρη. 

Δείτε το βίντεο...







Οι επικεφαλής του κλιμακίου μας, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός και Ηλίας Κασιδιάρης, έγιναν δεκτοί με επευφημίες από τους συγκεντρωμένους Μανιάτες.



Μετά το πέρας της παρέλασης, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησε ιστορική ομιλία στην κεντρική πλατεία της Αρεόπολης και αναφέρθηκε στο μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης των Μανιατών σήμερα.

 
 


Οι συγκεντρωμένοι φωτογραφήθηκαν με τους εκπροσώπους μας και ιδίως η νεολαία της Λακωνίας εξέφρασε την έμπρακτη στήριξή της στην Χρυσή Αυγή.

 


Θερμή ήταν η ανταπόκριση και από τις τάξεις των Συλλόγων με τις Παραδοσιακές Στολές και τον Οπλισμό των Αγωνιστών.



Με το πέρας των εκδηλώσεων ο Ελευθέριος Συναδινός και ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησαν στα τοπικά ΜΜΕ για τα φλέγοντα ζητήματα των δασικών χαρτών και των ανεμογεννητριών και εξέφρασαν την υποστήριξη της Χρυσής Αυγής στα αιτήματα των Μανιατών.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών