Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 15, 2017

Δείτε πώς κατάντησαν το κολυμβητήριο της Μυτιλήνης οι Λαθρομετανάστες! ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες σοκ απο το κολυμβητήριο της Μυτιλήνης!..Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα φρίξετε, λαθρομετανάστες μετέτρεψαν το κολυμβητήριο της Μυτιλήνης σε πεδίο μάχης, ο χώρος μοίαζει με βομβαδίσμενο τοπίο. Εικόνες που αποφεύγουν να δείξουν τα βοθροκάναλα και οι μεσημεριανές εκπομπές γιατί θα αλλάξει η αντίληψη του κόσμου σχετίκα με τους λαθρομετάναστες εισβολείς που λυμαίνονται...
την περιουσία του Ελληνικού λαού.


Ο Ελλήνας φορολογούμενος δεν έχει να πληρώσει την ΔEH και  πλήρωνει μέσω εισφορών τις ζημιές που κάνουν οι βάνδαλοι λαθρομετανάστες. Οι αριστεροί  το σύστημα και οι τηλεπερσόνες παρουσιάζουν τους λαθρομετανάστες σαν κακόμοιρους προσφύγες ωστε να εξευμενίσουν τα εγκλήματα και τις φθορές που αφήνουν στο πέρασμα τους.

Αποδέκτης αυτής της τραγικής κατάστασης ο κακομοίρης ο Ελλήνας που εκτός απο την οικονομική καταστροφή που τον οδήγει μέρα με την μέρα στην κατάθλιψη, πρέπει να υποστεί και την εθνολογική αλλοίωση της φυλής του επειδή ετσι γουστάρουν οι πολιτικάντηδες της εξουσίας, οι αριστεροί, και οι δημοσιογραφοί του συστήματος.

Ακολουθεί το τραγικό βίντεο


ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών