Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 15, 2017

Το μαρξιστικό καθεστώς του Μαδούρο, πρότυπο των Συριζαίων, δολοφονεί τους πεινασμένους διαδηλωτές - Πέμπτος νεκρός στη Βενεζουέλα και οι εγχώριοι συστημικοί το βουλώνουν!

Ένας 32χρονος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν αφού χτυπήθηκε από σφαίρα κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης εναντίον του δικτάτορα της Βενεζουέλας και κολλητού των Τσιπροκαμμένων, Μαδούρο.

Ο άνδρας αυτός, που έχασε τη μάχη για τη ζωή στην Πολιτεία Λάρα, είναι ο πέμπτος στη σειρά διαδηλωτής που πέφτει θύμα της άγριας κρατικής καταστολής, αφότου ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις των...
πεινασμένων και απελπισμένων Βενεζουελάνων κατά της μαρξιστικής χούντας, την 1η Απριλίου. Στην ίδια Πολιτεία σκοτώθηκαν την Τρίτη ένας 13χρονος και ένας άνδρας 36 ετών. Δύο 19χρονοι φοιτητές έχασαν τη ζωή τους στις 6 και τις 11 Απριλίου. Όλα τα θύματα δέχτηκαν πυροβολισμούς ενώ συμμετείχαν σε διαδηλώσεις.

Κι όπως είναι φυσικό κι επόμενο, οι… ευαίσθητες περί την «κρατική καταστολή» εγχώριες κάργιες της αριστεράς (και της… προόδου), καθώς και οι ξεφτιλισμένοι ελαφροδεξιοί συνοδοιπόροι τους, το βουλώνουν! Βλέπετε, στην Βενεζουέλα είναι τα συντρόφια τους που κρατούν τα φονικά όπλα και σκοτώνουν τον κοσμάκη που ζητάει ένα κομμάτι ψωμί! Περίμενε κανείς τίποτα καλύτερο από τέτοια καθίκια; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών