Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 16, 2017

Συμβαίνουν και εις Παρισίους… Ο Γαλλικός «Ρουβίκωνας» επιχείρησε να κάψει τα κεντρικά γραφεία της Λεπέν… Ίδιο είναι το παρακράτος, ίδια και τα αφεντικά του!

Το’ χουμε επισημάνει και πάλι: μαρξιστικό παρακράτος δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα των Μνημονίων, αλλά και σ’ ολόκληρη την Ευρώπη. Το οποίο, δρα με τον ίδιο ύπουλο τρόπο κατά των εθνικιστών, για λογαριασμό των παγκοσμίων τυράννων και των κατά τόπους ανδρεικέλων τους.

Έτσι, νυχτερινή απόπειρα εμπρησμού με βόμβες μολότοφ έγινε στο κτίριο όπου βρίσκεται η έδρα της προεκλογικής εκστρατείας της Μαρίν Λεπέν, στο Παρίσι. Η απόπειρα ήταν αποτυχημένη και προκάλεσε...
μόνο υλικές ζημιές.

Και βέβαια, δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία για την ταυτότητα των θρασύδειλων εμπρηστών: «Υποθέτω πως πρόκειται εν προκειμένω για μια ενέργεια πιθανόν ενός ακροαριστερού γκρουπούσκουλου. Αυτά τα γκρουπούσκουλα αισθάνονται πλήρη ατιμωρησία εδώ και μήνες. Είναι εκείνοι που κατέστρεψαν καταστήματα, έκαψαν αυτοκίνητα σε διαδηλώσεις, που επιτίθενται στην αστυνομία», δήλωσε η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου.

Λίγο αργότερα, μια παρακρατική συμμορία που αποκαλείται «Μάχη κατά της ξενοφοβίας» (εδώ σ’ εμάς λέγεται «Ρουβίκωνας» ή «Ταξιαρχία Παύλος Φύσσας»…)  επικοινώνησε με το Γαλλικό Πρακτορείο για να αναλάβει την ευθύνη για την παρακρατική επίθεση.

Το παρακρατικό βρωμόσκυλο  είπε επίσης πως πραγματοποίησε παρόμοια επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας της εθνικιστικής Present. «Αυτό θα συνεχιστεί όλες τις ημέρες έως τις εκλογές», πρόσθεσε.
 
Προφανής ο στόχος τους, αλλά υπάρχει και η ετυμηγορία του γαλλικού λαού, που μπορεί να κρύβει πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις για τους παρακρατικούς και τ’ αφεντικά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών