Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 27, 2017

Το ΚΚΕ διοργανώνει κομμουνιστικές φιέστες μέσα σε σχολεία!

Tο ΚΚΕ είναι γνωστό για την αδιάκοπη εμπλοκή του σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, κάθε βαθμίδας· απαξιεί ή ενδεχομένως να αξιοποιεί μια ανεπίσημη ασυλία, όσον αφορά τις πασιφανείς παρεμβάσεις του στην παιδεία, αλλά και την παγιωμένη εκστρατεία προπαγάνδισης των στείρων ιδεών του τόσο εντός, όσο και εκτός των σχολικών συγκροτημάτων. 
Ακολούθως, μέσα στην οκνηρία που παρέχει η απρόσκοπτη ασφάλεια των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, μέσω της κατάχρησης του πολύκροτου ασύλου, οι κοκκινοφρουροί του ΚΚΕ, μέσω του νεολαιίστικου παραρτήματος τους, σχεδιάζουν... να παρεισφρήσουν μέσα στα σχολεία. Επιχειρώντας να μετατρέψουν ότι απέμεινε από την υγιή υπόσταση αυτών, σε τρώγλες ιδεολογικής ασιτίας!

Εντελώς απροκάλυπτα, η ΚΝΕ διοργανώνει μαθητικές κομμουνιστικές φιέστες σε διάφορους χώρους, δημόσιους και μη, ανά την Ελλάδα· μεταξύ αυτών ακόμη και Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων σχολείων. Οι εν λόγω φιέστες θα λάβουν χώρα τις επόμενες ημέρες και κυρίως στις 29-30 Απριλίου, χωρίς την κατακραυγή διαφόρων «φορέων», «συνταγματικών» κομμάτων και μέσων ενημέρωσης. Τη στιγμή μάλιστα, που αρκετές από αυτές τις φιέστες σε Αττική και αλλού θα πραγματοποιηθούν όπως διατυπώθηκε, κι από το ίδιο το ΚΚΕ, εντός σχολικών κτιρίων!

Για του λόγου το αληθές:


antepithesi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών