Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017

Η αστυνομία σώζει το ΚΚΕ από την οργή του λαού της Χίου - ΒΙΝΤΕΟ

Τις συνέπειες της απόλυτης προσήλωσης του κόμματός τους στην αμερικανοσιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων και στον μπάρμπα-Σόρος πληρώνουν οι κουκουέδες!

Έτσι, στις περιοχές που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα «προσφυγάκια», στρέφεται εναντίον τους η λαϊκή οργή – κι ας λένε ότι τους αποδοκιμάζουν «φασιστικά στοιχεία».

Δείτε το βίντεο...


Στην Χίο, λοιπόν, κατά την συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο της απόφασης ΜΚΟ να ενοικιάσει την κλινική «Αυγουστή», προκειμένου να μαζεύει εκεί «προσφυγάκια», οργισμένοι κάτοικοι διέκοπταν συνεχώς και αποδοκίμαζαν τα κομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, ενώ μια αγανακτισμένη πολίτης της Χίου δεν άντεξε τις κομμουνιστικές προκλήσεις κι έφτυσε κατάμουτρα «συμπαραστάτη» και «αλληλέγγυο» κομμουνιστή δημοτικό σύμβουλο.

Επιπροσθέτως, έτερος κομμουνιστής που προσερχόταν στο χώρο με το αυτοκίνητό του προκάλεσε τους συγκεντρωμένους πολίτες και σώθηκε χάρη στην επέμβαση του αστυνομικού διευθυντή – ο οποίος, φορώντας πολιτικά, διακρίνεται στο βίντεο να τα βάζει με τον κοσμάκη, από υπερβάλλοντα ζήλο να υπερασπιστεί τον κομμουνιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών