Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 28, 2017

O «ΓΚΕΙ» ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ» ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ… ΞΥΔΑΚΙ!

Τον ξέρετε τον Μιχάλη Λώλη, τον «γκέι» Υπαστυνόμο της «Αντιρατσιστικής» υπηρεσίας της Αστυνομίας; Εάν δεν τον ξέρετε, ήρθε η ώρα να τον μάθετε!

Το λοιπόν, ο λεγάμενος έδωσε συνέντευξη στο lesbian.gr (όπου τον αποκαλούν «ο μπάτσος της καρδιάς μας»…), όπου κάνει σφοδρή επίθεση στην Χρυσή Αυγή (καίτοι οι αστυνομικοί, στρατιωτικοί και λοιποί ένστολοι απαγορεύεται να εκδηλώνονται υπέρ ή κατά πολιτικού κόμματος – προφανώς ο νόμος δεν ισχύει όταν κάποιος εκδηλώνεται κατά της Χρυσής Αυγής…), δηλώνοντας ταυτοχρόνως απογοητευμένος από την μεγάλη απήχησή της...
στην νεολαία, αλλά και στα Σώματα Ασφαλείας. Ιδού:

«Πάνω από το χωριό μου στα Ιωάννινα, την Αμφιθέα, υπάρχει ένα μικρό χωριό, οι μαρτυρικοί Λυγγιάδες, οι οποίες είχαν την επέτειο του Ολοκαυτώματος. Ενημερωτικά σας λέω πως στην εκδήλωση μνήμης του χωριού Λυγγιάδες, ακριβώς πριν 3 χρόνια, το Μάρτιο του 2014, είχε παρευρεθεί και ο πρόεδρος της Γερμανίας, ώστε να τιμήσει και να ζητήσει συγγνώμη από τους κατοίκους, εκ μέρους του Γερμανικού έθνους. Την 3η Οκτωβρίου του 1943 λοιπόν, κάηκε όλο το χωριό μαζί με τους 80 και πλέον κατοίκους του.

Με λύπη μου όμως έμαθα ότι νέα παιδιά της περιοχής, πολλά από τα οποία γνωρίζω από παιδί, στηρίζουν την Χρυσή Αυγή. 

Νέοι που έχουν χάσει συγγενείς, παππούδες και θείους τους στην σφαγή και το ολοσχερώς κάψιμο του χωριού. Θεωρούν μάλιστα ότι έχουν ξεκάθαρα ιστορικά επιχειρήματα για την ανωτερότητα της ελληνικότητάς τους, πράγμα απόλυτα ρατσιστικό, καθώς η σχέσεις ανωτερότητας μεταξύ λαών, αποτελούν γενεσιουργό αιτία και ορισμό του Ρατσισμού. 

Τα ίδια ακούω, από ορισμένους μόνο, ευτυχώς, συνάδελφους.

Με χλευασμό σου λένε πως άλλαξες πολύ εκεί στην Αθήνα. Θα έπρεπε, λένε, να είμαι ακόμη και κατά των μεταναστών που την κατέκλυσαν. Ιδίως ως αστυνομικός. Μας τρώνε τις δουλειές λένε, να φύγουν από εδώ. Με την παρουσία τους συντελείται μια αλλοίωση του ελληνικού πολιτισμού με την ισλαμοποίηση της χώρας. Και αναφέρονται, δυστυχώς, και σε πρόσφυγες, που έφυγαν από έναν αιματηρό πόλεμο.

Είναι μάταιο να πεις κάτι περισσότερο. Να προσπαθήσεις να τους εξηγήσεις ότι έχουν περιέλθει σε αγνοία, τυφλωμένοι από μια ανόητη, Ρατσιστική και φασιστική προπαγάνδα. 

Πολλοί παλιοί πλέον φίλοι, καθώς και συνάδελφοί μου, δυστυχώς σκέφτονται έτσι ακριβώς. Αγνοούν τα βασικά, ακόμη και την εμπειρία των δικών τους συγγενών που έπεσαν θύματα της θηριωδίας των ναζί, υποστηρίζοντας σθεναρά τους θιασώτες τους στην Ελλάδα. 

Νομίζω πως ο ρατσισμός, η εθνική και θρησκευτική μισαλλοδοξία και η ξενοφοβία δεν αντιμετωπίζεται πλέον, όσο και να προσπαθείς να εξηγήσεις τα αυτονόητα και φταίμε όλοι μας, γιατί αυτή είναι η κοινωνία μας, αυτή είναι η παιδεία μας, αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα. Ντρέπομαι… μεταξύ άλλων πολλών και για αυτό».

Αντιλαμβανόμενοι την απογοήτευση του περί ου ο λόγος, του συνιστούμε ανεπιφυλάκτως… ξυδάκι! Είναι ότι πρέπει για την περίπτωσή του!

1 σχόλιο:

  1. Πείτε του ρε παιδιά και πως να βάλει το ξυδάκι γιατί αυτός βλέποντας το μπουκάλι μπορεί να σκεφτεί άλλα πράγματα με την λέξη "βάλει" και να χρησιμοποιήσει το μπουκάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών