Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 30, 2017

Το αδελφάτο της Γαλλίας έκανε πρωτοσέλιδο “outing” στον Μακρόν!

«Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ», καθώς λέει και η παροιμία. Έτσι, αφού ο φέρελπις πρώην τραπεζίτης Μακρόν κρύβει επιμελώς την ομοφυλοφιλία του πίσω από την γηραιά (και ομοιάζουσα με… μούμια του Φαραώ) κυρία του, το «σωματείο» αποφάσισε να τον ξεφωνίσει με τον τρόπο του – στη γλώσσα τους αυτό λέγεται “outing”.

Έτσι, η φωτογραφία του συστημικού υποψηφίου προέδρου της Γαλλίας, γυμνού από τη μέση και πάνω (με το καλλίγραμμο «σώμα» να είναι προϊόν μοντάζ) «κοσμεί» το εξώφυλλο του περιοδικού...
”Garçon” (που στα γαλλικά σημαίνει «αγόρι»), επισήμου οργάνου της λεγόμενης “LGBT” κοινότητας της Γαλλίας, με εγκωμιαστικά σχόλια για τον λεγάμενο και αναφορά στα αιτήματα του «σωματείου», καλώντας -εμμέσως πλην σαφώς- τον Μακρόν να τα ικανοποιήσει: «Είναι ένας πολιτικός που από νωρίς έδειξε μια προοδευτική κατεύθυνση, πάνω στην οποία θα μπορούσε να βασιστεί μια σειρά από επιδιώξεις μας αναφορικά με την εξέλιξη των δικαιωμάτων των LGBT». Επειδή δε τις επόμενες ημέρες μέχρι τις εκλογές μπορεί να έχουμε και περαιτέρω “outing”, με πιο «πιπεράτες» λεπτομέρειες (αν δεν δεσμευτεί πως θα ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα…) ευχόμαστε στον Μακρόν…  καλά ξεμπερδέματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών