Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 27, 2017

Ο Κασιδιάρης στην υποδοχή των Ηρώων της Κύπρου: Λύσσαξαν τα φερέφωνα του Συστήματος - Την έκανε ο βουλευτής του ΚΚΕ!

Η Χρυσή Αυγή υποδέχθηκε σήμερα τα λείψανα 17 Ηρώων Πολεμιστών που έπεσαν στην Ελληνική Κύπρο μαχόμενοι κατά των βάρβαρων τούρκων κατακτητών.

Είχα την τιμή να εκπροσωπήσω το Κίνημα σε ένα γεγονός εξαιρετικής σημασίας, για όλους εμάς που αφουγκραζόμαστε ακόμα τις πολεμικές ιαχές των Ελλήνων από τα βάθη της μακραίωνης Ιστορίας μας μέχρι και σήμερα.



Ήταν πολύ μεγάλη η τιμή, αλλά και η υποχρέωση να είμαι παρών στην σημερινή τελετή για έναν ακόμη λόγο: Το όνομα του Ήρωα Καταδρομέα...
Κουρούνη Σωτηρίου - που έπεσε την νύχτα της 21ης Ιουλίου μέσα στο φλεγόμενο Noratlas στο Αεροδρόμιο Λευκωσίας και επέστρεψε στην Μητέρα Πατρίδα έπειτα από 43 ολόκληρα χρόνια - έχει δοθεί τιμητικά στον Λόχο Υποστηρίξεως της 35 Μοίρα Καταδρομών στην Κύπρο, όπου υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία.



Το πρόσωπο αυτού του Ήρωα χαιρετούσαμε και τιμούσαμε καθημερινά στην πρωινή αναφορά, αμέσως μετά το εγερτήριο, προτού αναλάβουμε υπηρεσία, στην στρατιωτική εκπαίδευση και σε κάθε άλλη δραστηριότητα της Μονάδος. Συγκινήθηκα όταν είδα ξανά τη φωτογραφία του Ήρωα, έπειτα από τόσα χρόνια, αυτή τη φορά πάνω σε ένα φέρετρο τυλιγμένο με την Ελληνική Σημαία την στιγμή της μεγάλης επιστροφής Του.

Η Χρυσή Αυγή, η φωνή της Αλήθειας και της Ελλάδας, ενάντια σε ένα σύστημα αντεθνικό και διεφθαρμένο, είναι η μόνη δύναμη που δικαιούται και υποχρεούται να τιμά την μνήμη των Ηρώων. Ξεπερνάμε κυριολεκτικά τα όρια της αντοχής μας όταν σε ανάλογες τελετές αναγκαζόμαστε να παραβρεθούμε στον ίδιο χώρο με αυτούς που συνειδητά δρουν σε βάρος της Πατρίδος.

 


ΚΚΕ: «Καταγγέλλουμε την προκλητική παρουσία της Χρυσής Αυγής» - Μ. Ιγνατίου (“The voice of America”): Ποιος ανόητος κάλεσε την Χ.Α. στην τελετή;

Επειδή και η σημερινή παρουσία μας προκάλεσε λύσσα στο άθλιο πολιτικό κατεστημένο -  και ο κάθε πικραμένος εξέδωσε ανακοινώσεις καταδίκης (από ΚΚΕ μέχρι M.Ignatiou) - θα κλείσω με τις εξής διευκρινίσεις:
1) Ως μέλη της επιτροπής Άμυνας της βουλής δε χρειαζόμαστε ιδιαίτερη πρόσκληση για να δώσουμε το παρόν σε τελετές σαν την σημερινή
2) Η βουλή και ο γιωτάς υπουργός με τις «πουλάδες» - λειτουργώντας για μία ακόμη φορά παράνομα και αντισυνταγματικά - δεν έστειλαν για μία ακόμη φορά καμία πρόσκληση στην κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής
3) Οι Ένοπλες Δυνάμεις λειτουργώντας νόμιμα και θεσμικά μας υποδέχθηκαν κανονικά στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας
4) Ο μπολσεβίκος βουλευτής του ΚΚΕ αποχώρησε αμέσως μόλις αντελήφθη την παρουσία μας. Επικροτούμε την πράξη του! Οι κομμουνιστές, που πολέμησαν με λύσσα τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, είναι ανεπιθύμητοι σε όλες τις τελετές μνήμης Ελλήνων Πολεμιστών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών