Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 12, 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΑΙΣΧΡΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΑΝ!

Ατυχέστατη αποδείχθηκε η επιλογή του μπούλη Πανούλη, να πάει στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης στον Λαιμό, όπου έπαιζαν ο ΝΟ Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό. Βεβαίως, ο μπούλης των νοτίων προαστείων δεν πήγε εκεί ως φίλαθλος, αλλά λόγω της αδερφής του που είναι προπονήτρια της ομάδας της Βουλιαγμένης.
 
Και μόλις τον αντελήφθησαν οι φίλαθλοι, θυμήθηκαν τις παλαιότερες πομπώδεις δηλώσεις του, τύπου «ούτε νεκρός με όσους ψήφισαν μνημόνια» κι άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα...
«μόνο νεκρός μνημόνιο» και να τον αποδοκιμάζουν. Βεβαίως, πολιτικός είναι, θα έπρεπε να περιμένει -και να υπομένει!- τέτοιες αντιδράσεις από τον κοσμάκη που υποφέρει εξαιτίας του! Και εν τέλει, αν δεν άντεχε την κριτική του κόσμου, είχε την επιλογή να σηκωθεί και να φύγει!


Αντί αυτού –και υπό την προστασία δεκάδων αστυνομικών της φρουράς του- σηκώθηκε κι έκανε τη γνωστή χειρονομία που κάνουν όλοι οι αληταράδες των γηπέδων προς τους φιλάθλους.

Να τον χαίρονται οι Αμερικανοσιωνιστές προστάτες του, που τον έκαναν και υπουργό Εθνικής Αμύνης – και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων!

1 σχόλιο:

  1. Βασικά να κάνω μαι διόρθωση. Δεν ήταν φίλαθλοι, αλλά παρακμιακός στρατός του Μαρινάκη (αλλἀ όχι του ΟΣΦΠ) που λόγω της κόντρας που υπάρχει μεταξύ Μαρινάκη και Καμμένου και της πασίγνωστης σχέσης Μαρινάκη με τον Κούλη εστάλησαν για να πικάρουν τον Καμμένο βρίζοντας την αδερφή του. Σιγά μην έχουν συνειδητοποιήσει οι καθυστερημένοι τί εστί μνημόνιο και υποδούλωση στους ξένους κατακτητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών