Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 11, 2017

Μούγκα από τους «δημοκράτες» των καναλιών και των κομμάτων για την οικογένεια ληστών και τρομοκρατών του ΣΥΡΙΖΑ

Μία μέρα έχει περάσει από την σύλληψη υιού μεγαλοστελεχών του Σύριζα μετά από απόπειρα ένοπλης ληστείας στην Ιερά Οδό και ουδείς έχει αναδείξει το γεγονός.

Τα κανάλια αποφεύγουν επιμελώς το θέμα μην αναφέροντας καν το όνομα του συλληφθέντος, ενώ τα κόμματα δεν έχουν βγάλει ούτε ένα δελτίο Τύπου καταδίκης του Σύριζα.

Δεν γίνεται καν ο προφανής συσχετισμός, ότι ο αδερφός του δράστη (άλλο μπουμπούκι...) είχε καταδικαστεί για άλλες ληστείες στη Λάρισα με τους "Πυρήνες της φωτιάς" και στον Βελβεντό Κοζάνης. Και δεν είναι ότι «τα παιδιά πείναγαν και κάνανε μια ληστεία». Συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μέλος της ΑΔΕΔΥ και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ...
ο πατέρας Γιώργος Χαρίσης, πληρώνεται αδρά για να βγάζει ανακοινώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Η δε μητέρα Ουρανία Πούλου είναι στέλεχος του Σύριζα, ήταν υποψήφια στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές σε δήμο της Ανατολικής Αττικής και αποσπασμένη υπάλληλος σε γραφείο του Σύριζα στη Βουλή (υπεύθυνη τεκμηρίωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας).

Δεν συζητάμε τι θα είχε γίνει, αν γιος ψηφοφόρου (δεν συζητάμε για γιο Βουλευτή…) της Χρυσής Αυγής είχε προβεί σε μία τέτοια ενέργεια. Θα λυσσομανούσαν επί μέρες (αν όχι μήνες) τα κανάλια και οι φυλλάδες.

Θα είχε παρέμβει ο Βούτσης, ως πρόεδρος της Βουλής, θα είχε κληθεί ο… φρούραρχος, θα είχαν βγει δεκάδες δελτία Τύπου «καταδίκης της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής» και ο Αλιβιζάτος θα είχε κάνει πρόταση "συνταγματική" για να «τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών