Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 22, 2017

Οι νάνοι της αριστεράς υβρίζουν τους ήρωες Μακεδονομάχους

Στο παρόν κείμενο θα αναφερθούμε σε ένα κείμενο του Τάσου Κωστόπουλου, με το οποίο καθυβρίζεται η Ιερή Μνήμη των Μακεδονομάχων. Των υπέροχων εκείνων Ελλήνων, που έχυσαν το αίμα τους για να παραμείνει η Μακεδονία Ελληνική.
Αυτό το βλέπουν αλήθεια όλοι αυτοί οι ψευτοπατριώτες, οι οποίοι χέρι-χέρι με τους εθνομηδενιστές κτυπούν με κάθε βρωμικό και ύπουλο τρόπο το Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών; Ασφαλώς και το βλέπουν, αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι επαγγελματίες “εθνικόφρονες” να συνοδοιπορούν με αυτούς που καθυβρίζουν την Ελληνική Ιστορία και τους υπέροχους Ήρωες του Έθνους μας, που υπήρξαν οι Μακεδονομάχοι. 

Έτσι λοιπόν, στην “Εφημερίδα των Συντακτών” του Σαββατοκύριακου 13, 14 Μαΐου 2017 και στη μόνιμη στήλη “Το φάντασμα της ιστορίας” σε 4 ολόκληρες σελίδες ο Τάσος Κωστόπουλος, ο υβριστής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθυβρίζει τους Μακεδονομάχους και ούτε λίγο, ούτε πολύ γράφει...
ότι οι αιμοβόροι Βούλγαροι κομιτατζήδες που σφαγίαζαν τον Ελληνισμό ήταν “επαναστατημένοι ντόπιοι χριστιανοί” και οι Μακεδονομάχοι μας τίποτε άλλο από επικουρία των στρατευμάτων του Σουλτάνου και παραστρατιωτικοί οι οποίοι αγωνίστηκαν για την καθυπόταξη των εξεγερμένων κολίγων! Όπου κολίγοι γι' αυτούς ήταν οι Βούλγαροι κομιτατζήδες. Σας παραθέτουμε αυτούσια κάποια αποσπάσματα του άρθρου αυτού του καθόλα υβριστικού για την Ελληνική ιστορία και τους μακεδονομάχους για να αντιληφθείτε ποιοι είναι οι κατ’ επάγγελμα συκοφάντες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΤΑΣΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: 

“Από την άποψη της εθνικής κατήχησης, θα ήταν, γαρ, μάλλον αντιπαραγωγικό να εξηγήσεις στα ελληνόπουλα (αλλά και στους ενήλικους συμπατριώτες μας) πως ο αγώνας στον Βάλτο έληξε νικηφόρα όταν (και επειδή) οι ημέτεροι «ιππότες του σταυρού» έδρασαν ως άτακτη επικουρία των στρατευμάτων του σουλτάνου, ξεκαθαρίζοντας την περιοχή από τους επαναστατημένους ντόπιους χριστιανούς.”

“Ο χαρακτήρας του Μακεδονικού Αγώνα ως πολύμορφης σύμπραξης οθωμανικού κράτους, μουσουλμάνων μπέηδων και Ελλήνων παραστρατιωτικών για την καταστολή του επαναστατικού κινήματος των σλαβόφωνων αγροτών της Μακεδονίας αποτελεί μέχρι τις μέρες μας ένα από τα μεγαλύτερα ταμπού της εγχώριας ιστοριογραφίας.”

“Οι μακεδονομάχοι πάλεψαν έτσι στην πράξη για την καθυπόταξη των εξεγερμένων κολίγων, με τα ανάλογα -φυσικά- τυχερά.”

“Θα χρειαστεί έτσι να περιμένουμε την εθνικιστική υστερία του 1992 και τη συνακόλουθη ανακλαστική είσοδο στο προσκήνιο μιας νέας γενιάς ιστορικών που δεν αυτολογοκρίνονται, για να αρχίσει να τοποθετείται η ελληνοτουρκική αυτή σύμπραξη στις πραγματικές της διαστάσεις.”

Η νέα γενιά των… “ιστορικών” 

Η νέα γενιά των “ιστορικών” λοιπόν είναι εδώ και δεν αυτολογοκρίνεται και ασύδοτη καθυβρίζει τα ιερά και τα όσια του Έθνους. Όσο για την σύμπραξη των Μακεδονομάχων με τους Τούρκους θα θυμίσουμε ότι ήταν τον Οκτώβριο του 1904 όταν ο πλέον  υπέροχος ήρωας του Έθνους μας του 20ου αιώνα, ο Παύλος Μελάς ευρίσκετο στο χωριό Στάτιστα της Μακεδονίας. Όμως, ο Βούλγαρος κομιτατζής Μήτρος Βλάχος ειδοποίησε τις τουρκικές αρχές και ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ 150 Τούρκων στρατιωτών και του σώματος του Παύλου Μελά. Σε αυτήν την μάχη ο Παύλος Μελάς έχυσε το αίμα του για την Μακεδονία και άφησε την τελευταία του πνοή, κτυπημένος από τουρκική σφαίρα.

“Υ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών