Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 26, 2017

Αλήθεια, γιατί οι εξαθλιωμένοι Αιθίοπες δεν λαθρομεταναστεύουν στην Ευρώπη;

Γράφει ο Αντίοχος

Μεγάλη διατροφική κρίση έχει ξεσπάσει στην πολύπαθη Αιθιοπία, λόγω της παρατεταμένης ξηρασίας, με αποτέλεσμα να θερίζει η πείνα!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πείνα έχει φτάσει σε επίπεδα έκτακτης ανάγκης και ο αριθμός των ανθρώπων που χρειάζονται επειγόντως βοήθεια εκτιμάται πως είναι γύρω στα 7,7  εκατομμύρια (από 5,6 εκατομμύρια που ήταν πέρυσι), έχοντας συνεχείς αυξητικές τάσεις! Ιδιαίτερα, στην νοτιοανατολική πλευρά της χώρας, η πείνα βρίσκεται στο τέταρτο επίπεδο στην κλίμακα πέντε βαθμών, στην οποία το πέμπτο στάδιο είναι ο λιμός.

Κι εδώ προκύπτει το εύλογο ερώτημα: γιατί Αφρικανοί από χώρες που βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Αιθιοπία...
πλημμυρίζουν την Ευρώπη ως «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες», ενώ οι Αιθίοπες –που έχουν κάθε λόγο να εγκαταλείπουν μαζικά την πατρίδα τους- παραμένουν εκεί και λιμοκτονούν;

Διότι οι λιμοκτονούντες Αιθίοπες είναι –στην συντριπτική πλειοψηφία τους- χριστιανοί, ενώ οι λοιποί Αφρικανοί είναι μουσουλμάνοι! Και ως εκ τούτου, οι νεοταξίτες που χειραγωγούν τους λαούς σε λαθρομετανάστευση στην Ευρώπη –με σκοπό την ισλαμοποίησή της- αδιαφορούν παντελώς για τους Αιθίοπες!

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών