Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 06, 2017

Το «δημοκρατικό» κατεστημένο χρησιμοποιεί βρώμικες μεθόδους κατά της Λεπέν: Επιχείρηση νόθευσης της εκλογής!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τυποποιημένες "δημοκρατικές" μέθοδοι.

Ενώ βρισκόμαστε κυριολεκτικά στο παραπέντε των κρίσιμων εκλογών στην Γαλλία, η Λεπέν κατήγγειλε ότι οι «δημοκράτες» επιχειρούν να νοθεύσουν το αποτέλεσμα, στέλνοντας σκισμένα ψηφοδέλτιά της σε πολίτες, για να βγουν άκυρα!
 
Πιο συγκεκριμένα, στην προσφυγή που έκανε στην Εθνική Επιτροπή ελέγχου της προεκλογικής εκστρατείας ο διευθυντής της εκστρατείας της Λεπέν, Νταβίντ Ρασλίν, κατήγγειλε τα εξής: «Πολλοί δημότες έλαβαν στα σπίτια τους, στο πλαίσιο της εκλογικής προπαγάνδας, τα δύο ψηφοδέλτια των δύο υποψηφίων στις προεδρικές εκλογές. Το ψηφοδέλτιο της υποψηφίου μας...
ήταν με συστηματικό τρόπο σκισμένο και εκείνο του αντιπάλου της, Μακρόν, άθικτο. Αυτές οι σοβαρές παρατυπίες διαπιστώθηκαν στο Αρντές, το Αλιέ, τη Σαβοΐα, το Λουάρ, το Ιβλίν, το Ερ ε Λουάρ και το Ερό».

Επιπροσθέτως, ο Ρασλίν κατήγγειλε ότι δήμαρχοι «στέλνουν ταχυδρομικώς στους δημότες τους επιστολές που περιέχουν συστάσεις για το τι να ψηφίσουν, περισσότερο ή λιγότερο άμεσες…». Αναφέρει επίσης ένα πανό, με συνθήματα κατά της Λεπέν, «το οποίο ο δήμαρχος του Μονπελιέ έδωσε εντολή να αναρτηθεί σε δημόσιο κτίριο».

Ζήτω η «δημοκρατία»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών