Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 08, 2017

Πέντε χρόνια μετά, μόνο η Χρυσή Αυγή στέκεται δίπλα στην Μυρτώ

Η μητέρα της Μυρτούς κυρία Μαρία Κοτρώτσου, με τον συναγωνιστή Ιάσονα Βλαμάκη της Oxytech Labs και τον Ηλία Κασιδιάρη

Δίπλα στην Μυρτώ βρέθηκε σήμερα κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με αφορμή την επερχόμενη εγκατάσταση στο νέο τόπο κατοικίας της έπειτα από μακρά περίοδο διαμονής στο κέντρο αποκατάστασης. Στα πλαίσια του κοινωνικού έργου του Κινήματος, δωρίσαμε στην Μυρτώ μία καινούρια ...
τηλεχειριζόμενη ιατρική κλίνη που θα διευκολύνει την καθημερινότητά της, καθώς και την απαραίτητη συσκευή παροχής ιατρικού οξυγόνου. Για την εγκατάσταση των ιατρικών οργάνων μερίμνησε ο συναγωνιστής Ιάσων Βλαμάκης της εταιρείας Oxytech Labs.Η Μυρτώ συγκλόνισε το πανελλήνιο το καλοκαίρι του 2012 όταν έπεσε θύμα βάναυσης δολοφονικής επίθεσης από αλλοδαπό εγκληματία. Η αγριότητα του δράστη και οι ανεπανόρθωτες βλάβες που προκάλεσε στην μικρή Μυρτώ οδήγησαν στην ισόβια καταδίκη του (παρά την σκανδαλώδη κρατική υπόθαλψη και προστασία, που οδήγησε στον αρχικό εγκλεισμού του σε... φυλακές ανηλίκων!). Για αυτή, αλλά και για κάθε ανάλογη περίπτωση ειδεχθούς εγκλήματος η επαναφορά της θανατικής ποινής θεωρείται απόλυτα δίκαιη.

Σύμφωνα με την μητέρα, κυρία Μαρία Κοτρώτσου, η Μυρτώ βρίσκεται σε μια θέση με 100% αναπηρία, καθώς δεν μιλάει, δεν κινείται δεν τρώει. Παρ' όλα αυτά συνεχίζει να ελπίζει πως κάποια μέρα θα γίνει καλύτερα. Η Χρυσή Αυγή εύχεται καλή ανάρρωση και προπαντός καλή δύναμη στον σκληρό Αγώνα που δίνει η μικρή Μυρτώ και η οικογένειά της. Με τις μικρές μας δυνάμεις θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε ό,τι μπορούμε σε αυτό τον Αγώνα. 

 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών