Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 19, 2017

Χαρά Νικοπούλου: “Είμαι μαζί με τα παλικάρια της Χρυσής Αυγής ενάντια στη χούντα που ψηφίζει μέτρα γενοκτονίας των Ελλήνων”



Η Χαρά Νικοπούλου, η Ελληνίδα δασκάλα που έδωσε ηρωικές μάχες ενάντια στην τουρκική προπαγάνδα και πρωτοστάτησε στους εθνικούς αγώνες για την Θράκη μας, με μία λιτή δήλωση εξέφρασε την στήριξή της στο Κίνημα της Χρυσής Αυγής και καταδίκασε τη μνημονιακή χούντα που ψηφίζει μέτρα γενοκτονίας των Ελλήνων.

Αφού στηλίτευσε τον παράνομο αποκλεισμό του Εθνικιστικού Κινήματος από το ανθελληνικό καθεστώς, έκλεισε το σχόλιό της σημειώνοντας καυστικά: "Προτιμώ να είμαι με παλικάρια, παρά με... αδερφές-ψυχές". Στη συνέχεια παρέθεσε την φωτογραφία...
της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου και την δήλωση του Νικολάου Μιχαλολιάκου: "Κηρύσσουμε ολοκληρωτικό πόλεμο στη χούντα του μνημονίου".


Η Χρυσή Αυγή στάθηκε όρθια παρά τους ανελέητους διωγμούς του διεφθαρμένου καθεστώτος της ξενοκρατίας. Αποτελεί πλέον την τελική γραμμή αμύνης του Ελληνισμού και συσπειρώνει στις τάξεις της όλους τους αγνούς πατριώτες, όλους τους Έλληνες που είναι έτοιμοι να δώσουν την μεγάλη μάχη υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

Η Χαρά Νικοπούλου αφιέρωσε ένα ακόμη κείμενό της στους 17 βουλευτές της Χρυσής Αυγής που - όπως η ίδια τονίζει - τους διέγραψε το κράτος μητριά, γιατί δήλωσαν "παρών" στην μάνα Ελλάδα:

Είμαι παιδί του '74... Όχι μη γελιέσαι Έλληνα... Δεν είμαι παιδί του πολυτεχνείου... Δεν γεννήθηκα 17 Νοεμβρίου... Τη μέρα που γεννιόμουνα χάνονταν για εμένα Έλληνες Λοκατζήδες... Εκεί στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας... 22 Ιουλίου 1974... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών