Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 29, 2017

Σιωνιστής Ζούκερμπεργκ (ιδιοκτήτης του Facebook): Ο αγώνας της εποχής μας είναι κατά του Εθνικισμού

Γράφει ο Αντίοχος

Ομιλία στο ξακουστό πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ (και φυτώριο «ηγετών» πολλών χωρών του κόσμου…), πραγματοποίησε ο ιδρυτής της μεγαλύτερης μηχανής φακελώματος των πολιτών παγκοσμίως (μιλάμε βεβαίως για το Facebook…), Μαρκ Ζούκερμπεργκ (της «εκλεκτής» φυλής…) και προσδιόρισε σαφώς τον κυριότερο εχθρό της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης, που δεν είναι άλλος βεβαίως από τον εθνικισμό των λαών! Ιδού τι είπε ο mister Facebook:

«Ο αγώνας της εποχής μας θα είναι μεταξύ των δυνάμεων της ελευθερίας, της ανοικτότητας και της παγκόσμιας κοινότητας ενάντια στις δυνάμεις...
του αυταρχισμού, του απομονωτισμού και του εθνικισμού. Οι δυνάμεις υπέρ της ροής της γνώσης, του εμπορίου και της μετανάστευσης εναντίον εκείνων που θα ήθελαν την επιβράδυνσή τους. Δεν πρόκειται για μάχη εθνών, είναι μια μάχη ιδεών».

Τυχαίο που οι Έλληνες εθνικιστές απαγορεύονται αυστηρώς (ατομικώς ή συλλογικώς) στον διαδικτυακό κόσμο του Ζούκερμπεργκ, με τάχιστη εξαφάνιση των προφίλ τους, που προπαγανδίζουν υπέρ της εθνικής ιδέας, της θρησκείας μας και των παραδοσιακών αξιών; Δεν νομίζω! Είναι στα πλαίσια του «αγώνα της εποχής μας», που κάνουν οι διάφοροι Ζούκερμπεργκ!

Αλλά, ματαιοπονούν! Στο τέλος, θα νικήσουν τα Έθνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών