Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 02, 2017

Όχι άλλους μετανάστες! Το ηχηρό μήνυμα της Αυστρίας απέναντι στην εγκληματικότητα των ξένων


Η παραβατικότητα των μεταναστών, παράνομων ή μη, που έχουν κατακλύσει ολόκληρη την Ευρώπη είναι ένα σοβαρό ζήτημα, το οποίο αργά ή γρήγορα κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τα εθνικά κράτη και ιδιαίτερα εκείνα που δέχθηκαν στους κόλπους τους αλλεπάλληλες μεταναστευτικές ροές. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου κράτη προέβησαν σε αυστηρά, προληπτικά κατασταλτικά μέτρα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο νέων εισροών ακόμα κι αν ουδέποτε δέχθηκαν να φιλοξενήσουν στα εδάφη τους δυσανάλογα πληθυσμιακά μεγέθη μεταναστών.
Σε αντιδιαστολή με το τραγικό παράδειγμα της Ελλάδας, που παρά τις διαφαινόμενες απειλές από την ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών εμμένει στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων, χώρες όπως η Βουλγαρία, τα Σκόπια, η Γερμανία κι άλλες αντιμετωπίζουν το εν λόγω φαινόμενο...
με μεγαλύτερη επιφυλακτικότητα και λιγότερη ανοχή, καίτοι εκλέγουν νεοφιλελεύθερες και «προοδευτικές» κυβερνήσεις.

Το πρόσφατο παράδειγμα της Αυστρίας το οποίο και θα παραθέσουμε παρακάτω αποδεικνύει πως η Ευρώπη των δύο ταχυτήτων στο ζήτημα των οικονομικών πάσχει και από το χάσμα της διπολικής αντιμετώπισης του κοινού φαινομένου της απειλής της λαθρομετανάστευσης. Με αφορμή τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού από «κατατρεγμένους» μετανάστες σε κάποια επαρχιακή πόλη της Αυστρίας, άμεσα οι θεσμικοί παράγοντες έπραξαν το αυτονόητο και σε αγαστή μεταξύ τους συνεργασία ανακοίνωσαν πως η πόλη τους δεν πρόκειται να φιλοξενήσει ούτε έναν επιπλέον μετανάστη, μέχρι νεοτέρας.

Η σύγκριση με το αντίστοιχο κράτος του Ελλαδιστάν, που φρόντισε να «ευνουχίσει» κάθε ανεξάρτητο και αρμόδιο όργανο για την ανάδειξη των κινδύνων της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης γίνεται ακόμα πιο τραγική εάν αναλογιστεί κανείς ότι το περιστατικό βιασμού και η απόφαση της πολιτείας να προστατέψει τον εαυτό της με την απαγόρευση εισόδου σε μετανάστες ήγειρε αντιπολιτευτικούς τόνους, αλλά σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση από την αναμενόμενη (δηλαδή κατηγορίες για ισλαμοφοβία, ξενοφοβία, ρατσισμό κλπ). Ο δήμαρχος κατηγορήθηκε από πολιτικά κόμματα για καθυστέρηση ενημέρωσης των πολιτών, τους οποίους και εξέθεσε σε κίνδυνο εξαιτίας της άγνοιας που είχαν για ένα τόσο σοβαρό περιστατικό!

Σε δηλώσεις τους τα αρμόδια όργανα όχι μόνο ισοπέδωσαν με επιχειρήματα τους άγραφους νόμους της ψευτοανθρωπιστικής ηθικής των ΜΚΟ και των επιδοτούμενων αλληλέγγυων, αλλά, επιπλέον, κατέστησαν σαφές πως κάθε μετανάστης (αναφέρονται μόνο σε νόμιμους γιατί θεωρείται απαράδεκτο για την κυβέρνηση τους να επιτρέψει την παράνομη εισβολή ξένων) θα πρέπει να σέβεται τους νόμους της χώρας που τον φιλοξενεί, χωρίς αστερίσκους και ελαφρυντικά.

Η οποιαδήποτε αντιπαραβολή με το ελληνικό κράτος και τον τρόπο με τον οποίο στέκεται απέναντι στην παραβατικότητα των λαθρομεταναστών μόνο θυμό μπορεί να προκαλέσει. Η είδηση δεν είναι τόσο το γεγονός ότι κάποια κράτη προβαίνουν σε δραστικά μέτρα ώστε να προστατευτούν από τα ξενόφερτα ήθη των «κατατρεγμένων» μεταναστών, αλλά το γεγονός ότι είναι ελεύθερα να πράξουν κατά το δοκούν, χωρίς να επιβληθεί σε αυτά η παραμικρή κύρωση.

Ας το γνωρίζουν αυτό οι πατριδοκάπηλοι πασών των αποχρώσεων -και κυρίως οι γαλάζιοι- που επικαλούνται το Διεθνές Δίκαιο, το (ανύπαρκτο νομικά) Ευρωπαϊκό Δίκαιο, το ΝΑΤΟ, τον ΟΗΕ και κάθε άλλο θεσμό πίσω από τον οποίο τρέχουν για να καλύψουν την ανικανότητα και την απροθυμία τους να πράξουν τα δέοντα απέναντι στην πατρίδα και τους Έλληνες, που τρώνε με το κουτάλι τις «ευεργεσίες» της πολυπολιτισμικότητας.

Α. Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών