Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017

Εγκληματούν οι Ρομά; Ο Σύριζα βρήκε τη λύση: Ας φτιάξουμε "επιτροπές" για να διορίσουμε δικούς μας με παχυλούς μισθούς!

Ένα μικρό παιδί δολοφονήθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα Ρομά στο Μενίδι και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν να διαδηλώσουν το πρόβλημα που βιώνουν εδώ και δεκαετίες, κάνοντας συγκλονιστικές καταγγελίες για το πώς ήμασταν όλοι τυχεροί που δεν υπήρξαν και άλλοι νεκροί την τελευταία δεκαετία.

Η απάντηση του Σύριζα ήταν αρχικά ότι «έγινε μια στραβή» και ακολούθως αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την «στραβή». Έτσι συνέστησαν μία «επιτροπή», θα διορίσουν...
κι άλλους συριζαίους, θα σπαταλήσουν κι άλλο κρατικό χρήμα με απώτερο σκοπό το να δώσουν περαιτέρω προνόμια στους Ρομά.

Συγκεκριμένα, η Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής Ένταξης των Ρομά, «καλείται να αντιμετωπίσει την ακραία φτώχεια και τη βελτίωση συνθηκών διαβίωσης των Ρομά». Ήδη εγκρίθηκε η καταβολή ποσού συνολικού ύψους 838.094,74 ευρώ, μεταξύ άλλων, και για χρηματοδότηση «Κέντρων Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων». Επιπλέον θα προσληφθούν δύο συριζαίοι με μισθό 3000€ το μήνα ως «γενικοί γραμματείς» και άλλοι 24 συριζαίοι με μισθό 1500€ το μήνα για να φροντίσουν να διατεθούν ακόμα περισσότερα κονδύλια στους Ρομά.

Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο περιττεύει για το πόσο τραγικά επικίνδυνη και γελοία είναι η συγκεκριμένη κυβέρνηση. Δείτε και το ΦΕΚ:


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών