Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 26, 2017

Ηχηρό μήνυμα αντίστασης στο ξεπούλημα της Μακεδονίας: Μεγαλειώδης πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Φωτορεπορτάζ


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ: Δυναμική συγκέντρωση Χρυσής Αυγής και πορεία στην Θεσσαλονίκη 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Έλληνα Στρατηλάτη Μ. Αλέξανδρο στην Θεσσαλονίκη, ως απάντηση απέναντι στην ενδοτική πολιτική της μνημονιακής κυβέρνησης που οδεύει ολοταχώς...
προς μία εθνική ντροπή δια της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας στους παραχαράκτες της ιστορίας σκοπιανούς.

 

Την εκδήλωση άνοιξαν με ομιλίες τους οι βουλευτές του κινήματος Βλάχου Σωτηρία, Γρέγος Αντώνης (εκ μέρους του οποίου διαβάστηκε μήνυμα, λόγω της αντισυνταγματικής απαγόρευσης συμμετοχής του σε εκδηλώσεις του κόμματος) Σαχινίδης Ιωάννης και Χατζησάββας Χρήστος, οι οποίοι στηλίτευσαν την κυβέρνηση για την υποχωρητικότητα της απέναντι στον ξένο παράγοντα, που εν μέσω οικονομικής κρίσης πιέζει για άμεση «συμμόρφωση» προς μία κοινά αποδεκτή λύση του Μακεδονικού ζητήματος, λύση που δεν είναι άλλη από την παραχώρηση της ιστορίας και κατ’ επέκταση των ιερών χωμάτων της Μακεδονίας στο υπό κατάρρευση κρατίδιο των σκοπίων.

 
 


Εν συνεχεία το λόγο έλαβε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γραικός Φώτης, ο οποίος προέβη σε μια ιστορική αναδρομή της πορείας του Μακεδόνα στρατηλάτη προς την απόλυτη δόξα, την οποία και κατέκτησε με μάχες που τον οδήγησαν νικητή μέχρι τα πέρατα των Ινδιών.

 

Ακολούθως ο συναγωνιστής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Λαγός Ιωάννης με έναν δυναμικό κι εμψυχωτικό λόγο αναφέρθηκε στην διαχρονική προσήλωση της Χρυσής Αυγής προς τα εθνικά ιδεώδη, η οποία, όμως, την οδήγησε σε ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών από το αμαρτωλό καθεστώς που εξουσιάζει την πατρίδα μας. Σε καιρούς σαν τους σημερινούς που το λεγόμενο συνταγματικό τόξο ξεπουλάει κομμάτι κομμάτι την πατρίδα μας, ένα κίνημα αντιστέκεται και παρά τις διώξεις, τις δολοφονίες και την τρομοκρατία του παρακράτους, πορεύεται προς την νίκη που θα δικαιώσει τον Αρχηγό του, τους εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές του και τους νεκρούς του.



Τέλος, το λόγο έλαβε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημασία και τον ισχυρό συμβολικό χαρακτήρα της εκδήλωσης και τον τρόμο που προκαλεί η επιτυχία της στο κατεστημένο και τους υποτακτικούς του. Σε μία κοινωνία που βουλιάζει στην παρακμή, σε έναν λαό που προσπαθούν να τον κάνουν να πιστέψει ότι τα πάντα είναι οικονομία και αριθμοί, σε έναν κόσμο ερειπίων που βασιλεύουν οι απατεώνες και οι φαύλοι, κάποιοι αγνοί πατριώτες ορθώνουν το ανάστημα τους μπροστά στις σύγχρονες προκλήσεις και δίνουν το παρόν στα ιστορικά κελεύσματα των ημερών, βροντοφωνάζοντας: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!



Η εκδήλωση έκλεισε με μία μεγαλειώδη πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου πάνω από 500 εθνικιστές και εθνικίστριες, σπάζοντας τη συνωμοσία σιωπής και το καθεστώς φίμωσης, διέδωσαν το μήνυμα της εθνικής αντίστασης και για πρώτη φορά μετά από τέσσερα συνεχόμενα χρόνια απαγορεύσεων δημόσιας συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής από την αστυνομία στην πόλη, πέρασε το μήνυμα ότι η καταστολή, οι μεθοδεύσεις και η τρομοκρατία δεν σταματούν τη Χρυσή Αυγή!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών