Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 28, 2017

Οι Νεοδημοκράτες το ομολογούν ανοιχτά: Εμείς στείλαμε τη Χρυσή Αυγή στον Κορυδαλλό, όχι η δικαιοσύνη!

Γράφει ο Αντίοχος

Παρότι ηθελημένα ή αθέλητα (του ξέφυγε και είπε την πάσα αλήθεια, δεν είναι κακό, όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας παθαίνουμε κρίσεις ειλικρινείας) ο Κούλης παραδέχτηκε ότι η βία και η τρομοκρατία στην Ελλάδα προέρχονται αποκλειστικά από τον χώρο της αριστεράς, τα σαμαρόσκυλα επιμένουν να καυχώνται ότι έκλεισαν την Χρυσή Αυγή στη φυλακή, με την σκευωρία που έστησε η ομάδα Σαμαρά-Δένδια-Βορίδη και παρατρεχάμενων, υιοθετώντας τις υστερικές κραυγές των τρομοκρατημένων τρομοκρατών τηςαριστεράς–που έβλεπαν την ιδεολογική κυριαρχία τους να σβήνει-περί δήθεν «φασιστικής» και «ρατσιστικής» βίας.

Ιδού οι νέες καυχησιολογίες τους
«Κατηγορούν τη ΝΔ αυτοί που...
εξέθρεψαν το αυγό του φιδιού
Απίστευτα πράγματα, καλά οργανωμένα στα υπόγεια του Μαξίμου. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι «ξεπλένει» τη Χρυσή Αυγή…

Αλλά ας πάμε και στα σοβαρά. Ο Αντώνης Σαμαράς και η κυβέρνηση τότε, ήταν αυτοί που έβαλαν στη φυλακή τη Χρυσή Αυγή. Ποιος την έβγαλε έξω από τα κάγκελα, όμως, με τις αστοχίες και τις σκόπιμες καθυστερήσεις της; Η Αριστερά. 

Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια. Η ΝΔ τσάκισε το ναζιστικό μόρφωμα κι ενδεχομένως έχασε ψηφοφόρους γι’ αυτό. Η Αριστερά τους εξέθρεψε, τους κανάκεψε, τους αγκάλιασε και τους ανέχεται. Αν έκαναν καλά ή όχι, αν έπρεπε να αντιμετωπιστεί ιδεολογικά ή όχι, αυτό θα το κρίνει η ιστορία. Εδώ λέμε ότι τη Χρυσή Αυγή στον Κορυδαλλό την έστειλε η ΝΔ».

Ώπα! Τι είναι τούτο το τελευταίο, για την Ιστορία που θα κρίνει «αν έκαναν καλά ή όχι»; Που πήγε η αλαζονεία και η σιγουριά τους, ότι έσωσαν τη… δημοκρατία και τη… χώρα; Έκανε φτερά και πέταξε;

Είναι προφανές ότι ακόμα και οι πιο λυσσασμένοι διώκτες της Χρυσής Αυγής βλέπουν το μάταιον του πράγματος (της σκευωρίας) και την σιγουρότατη αθωωτική απόφαση που έρχεται και αρχίζουν τώρα τα «ναι μεν, αλλά»!

Όμως, τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους. Η Ιστορία θα κρίνει τους σκευωρούς και θα είναι αμείλικτη μαζί τους! Το ίδιο και ο ελληνικός λαός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών