Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017

ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Γράφει ο Νίκος Β.
Δείτε τι ταραχή προκαλεί η βιασύνη του αφεντικού (τουρκικών μυστικών υπηρεσιών) μετά τα αλλεπάλληλα ισλαμικά μακελειά στην Ευρώπη. Η ταραχή οδηγεί στον πανικό και κατόπιν στην έμπνευση και εκτύπωση τέτοιων νοσηρών αφισών. 
 
Εκτός από την προχειρότητα και την χαμηλή πνευματική στάθμη του συγγραφέα, εκείνος που θα μπεί στην δοκιμασία να διαβάσει τα ψιλά γράμματα, θα διαπιστώσει...
και κάτι ακόμη. Τον λόγο για τον οποίο οι συντάκτες των αφισών των αντιφά ομάδων επιλέγουν για το κείμενο της ιδεολογικής τους διακύρηξης την γραμματοσειρά νάνο-μεγέθους, ενώ αντίθετα τους θρασύδειλους τίτλους, τους τυπώνουν με γιγαντιαία γράμματα.
 
Ένα ακόμη κωμικοτραγικό αντιφά-μανιφέστο, μνημείο για τον ερευνητή του μέλλοντος που θα τεκμηριώσει με στοιχεία την επαγγελματική σχέση των αντιφά ομάδων με το μισθολόγιο της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα! 

Έως τότε καλή διασκέδαση…
Αντιφά και μαμά τουρκία πάντοτε ήταν συγκοινωνούντα δοχεία

1 σχόλιο:

  1. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΕΜΙΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών