Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2017

Κλαίει το ΚΚΕ γιατί Χρυσαυγίτης πήρε μετάλλιο σε αγώνες πυγμαχίας – Το σύμπλεγμα κατωτερότητας των μπολσεβίκων

Ολάκερη ανακοίνωση βγάλανε οι μπολσεβίκοι για να μας δείξουν το σύμπλεγμα κατωτερότητάς τους απέναντι στην Χρυσή Αυγή. Σας παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωσή τους:

«Καταγγέλλουμε τη συμμετοχή γνωστού φασίστα και μέλους της συνοδείας του αρχηγού της ναζιστικής Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκου σε πυγμαχικούς αγώνες που διοργανώθηκαν... στους Αγίους Αναργύρους από τοπικό σύλλογο. Είναι προκλητικό και απαράδεκτο οι υμνητές του Χίτλερ να πατάνε πόδι και να χύνουν το δηλητήριό τους σε χώρους όπου αθλείται η νεολαία.

Πρέπει να καταδικαστεί επίσης η παρουσία αντιδημάρχου του δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού δίπλα στον γνωστό φασίστα κατά την απονομή των μεταλλίων. Καμία ανοχή στους φασίστες δολοφόνους! Δεν πρέπει να έχουν θέση σε κανένα εργατικό σωματείο, μαζικό φορέα, αθλητικό σωματείο. Είναι εχθροί του λαού, δολοφονούν και χτυπάνε όποιον αγωνίζεται και σηκώνει κεφάλι ενάντια στην εκμετάλλευση και τη φτώχεια. Είναι στην υπηρεσία των αφεντικών, τα συμφέροντα των οποίων υπερασπίζονται με λύσσα.

Καλούμε το λαό της περιοχής να τους απομονώσει και να οργανώσει την πάλη του ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα που γεννάει φτώχεια, πολέμους και εκτρέφει το φασισμό. Να συμπορευτεί τώρα με το ΚΚΕ!».

Βγάλτε μερικά από τα ρούβλια που κονομήσατε από την μαμά Μόσχα στις παλιές εποχές να πάτε να θεραπευτείτε «σύντροφοι».

Οι νεολαίοι και οι νεολαίες της Χρυσής Αυγής αγωνίζονται στον πολιτικό στίβο όπως αθλούνται και στην κονίστρα, τις αλάνες και τα γήπεδα. Και πρωτεύουν – αριστεύουν σε αντίθεση με τα ξοφλημένα απολιθώματα της… οχτωβριανής «επανάστασης».

Εσείς, καθίστε με την κλάψα, την γκρίνια, τις «καταγγελίες» και φυσικά στην… εξέδρα!

Αντεπίθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών