Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2017

Σύριζα και ΝΔ κατηγορούν ο ένας τον άλλο για την αποτυχία τους στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Αυτοί που από κοινού έστησαν την παράνομη δίωξη κατά του Λαϊκού Συνδέσμου, τώρα αλληλοκατηγορούνται για την παταγώδη αποτυχία της σκευωρίας

Η κατάρρευση της παράνομης δίωξης και της πολιτικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής είναι πια πασιφανής και παταγώδης και κάθε μέρα στο δικαστήριο επιβεβαιώνεται και περισσότερο η αθωότητα του Λαϊκού Συνδέσμου. Αυτοί που έστησαν από κοινού την σκευωρία, το κύκλωμα Σαμαρά και οι νταβατζήδες των ΜΜΕ με την ανοχή του Σύριζα και όλου του "συνταγματικού τόξου, τώρα αλληλοκατηγορούνται...
και χρεώνουν ο ένας στον άλλο τις βρώμικες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις.

Με όχημα τις ελεγχόμενες φυλλάδες τους ο Σύριζα και η ΝΔ επιδιώκουν να ρίξουν ο ένας "το φταίξιμο" στον άλλο για την αθώωση της Χρυσής Αυγής.

Χαρακτηριστικό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο του κομματικού οργάνου του Σύριζα, της "Αυγής" η οποία καταγγέλλει τον Μητσοτάκη για την αθώωση της Χρυσής Αυγής! Οι άνθρωποι βρίσκονται σε παροξυσμό, καθώς φαίνεται ξεχνούν πως ο Μητσοτάκης είναι πρόεδρος της ΝΔ, της βρώμικης ψευτοδεξιάς που πρωτοστάτησε με τον πρώην πρωθυπουργό Σαμαρά και τους υπουργούς Δένδια, Βορίδη και Αθανασίου στο στήσιμο της σκευωρίας.

Ως απάντηση τους παραθέτουμε τα βασικά θέματα των "Νέων" και της "Εφημερίδας των Συντακτών" της 6ης Δεκεμβρίου του 2016, μια μέρα μετά την επίσκεψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο. Πριν μισό χρόνο λοιπόν δεν ήταν ο Μητσοτάκης που... αθώωνε την Χρυσή Αυγή, αλλά ο Πάνος Καμμένος και ο Σύριζα!

Σε 6 μήνες από τώρα ποιος θα αθωώσει την Χρυσή Αυγή;

Για να μην κοπιάζουν με τα πρωτοσέλιδα και την προπαγάνδα τους θα τους δώσουμε εμείς την απάντηση: Αργά ή γρήγορα η αθωότητα της Χρυσής Αυγής θα επιβεβαιωθεί από την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά και από την ψήφο του Ελληνικού Λαού (όπως έχει ήδη γίνει και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών