Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 24, 2017

Εθνικισμός: Ο μόνος δρόμος ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση

Στο τέλος μιας Εποχής για το Νέο που έρχεται

«Ο εθνικισμός είναι μορφή ενέργειας. Όλοι λοιπόν οι ενεργητικοί άνθρωποι είναι εθνικιστές, είτε το ξέρουν είτε όχι. Ο διεθνιστής είναι στοιχείο θανάτου για το έθνος του».

«Ας λείψει το κράτος, που θα της είναι εμπόδιο ή θα παραμορφώνει την εθνική ψυχή. Αν το κράτος στενοχωρεί το έθνος, πρέπει αναγκαστικά ή να αλλάξει μορφή ή να χαθεί. Το κράτος που εμποδίζει τη φυσιολογία του έθνους, είναι περιττό και βλαβερό».

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Μία απάντηση κατ’ αρχάς στο γιατί τοποθετώ στην αρχή αυτού του κειμένου δύο φράσεις του Μεγάλου Έλληνα Εθνικιστή Ίωνος Δραγούμη, ο οποίος δολοφονήθηκε άνανδρα και άδικα από τους “δημοκράτες”. Η απάντηση αυτή σε απάντηση του βιβλίου του κ. Γιάννη Α. Μάζη, διδάκτορα ρωσικής και ευρωπαϊκής Ιστορίας και καθηγητού Πανεπιστημίου στις ΗΠΑ, βιβλίου με τίτλο “Ίων Δραγούμης ο ασυμβίβαστος”. Αφορμή για το βιβλίο του έδωσε, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” το γεγονός ότι χρησιμοποιεί (“άγαρμπα”… όπως γράφει) η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα κείμενά της τον Ίωνα Δραγούμη. Σκοπός του βιβλίου του να αποδείξει...
ότι ο Ίων Δραγούμης δεν έχει καμμία σχέση με τους “φασίστες”, όπως είναι σύμφωνα με τους όρους της μιντιακής τυραννίας οι Χρυσαυγίτες.

Όμως, εάν μελετήσει κανείς το βιβλίο του κ. Μάζη καταλήγει στο ακριβώς αντίθετο συμπέρασμα και για του λόγου το αληθές θα σας παραθέσω ένα απόσπασμα από το κεφάλαιο του βιβλίου “Ο ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ”, σελίδα 287, όπου ο συγγραφεύς τονίζει: “Όπως οι περισσότεροι πρωτοφασίστες και πρόδρομοι του φασισμού, ο Δραγούμης απέρριπτε και απεχθανόταν το διεφθαρμένο και εν πολλοίς ψευδοδημοκρατικό πολιτικό σύστημα της εποχής του. Μιλούσε περιφρονητικά για το Σύνταγμα του 1864 και για την “αυτοαποκαλούμενη Εθνοσυνέλευση”  που το είχε ψηφίσει”.

Επιπλέον, με την αξιόλογη εργασία του ο καθηγητής κ. Γιάννης Α. Μάζης μας αναδεικνύει πτυχές της πνευματικής και πολιτικής οντότητος του Ίωνος Δραγούμη, όπως το γεγονός ότι ήταν βαθύτατα επηρεασμένος από τον Νίτσε και τον Μπαρές, τον πατέρα του Γαλλικού Εθνικισμού ή “φασισμού” σύμφωνα με την ορολογία της εποχής μας. Ακόμη μας ομιλεί για την προσωπική του γνωριμία με τον Γάλλο Φυλετιστή Γκομπινώ, ο οποίος είχε ζήσει στην Ελλάδα. Με απλά λόγια, ο καθηγητής κ. Γιάννης Α. Μάζης απέδειξε στο βιβλίο του ότι εάν κάποιοι μπορούν με βάσιμα στοιχεία να ισχυριστούν ότι είναι οι πολιτικοί επίγονοι του Ίωνος Δραγούμη δεν είναι άλλοι από τους Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Στο τέλος μιας Εποχής

Μετά την πτώση των καθεστώτων του ανυπάρκτου σοσιαλισμού, μετά την κατάρρευση του μπολσεβικισμού, ο οποίος διελύθη σαν χάρτινος πύργος και αφήνοντας κατά μέρος το γεγονός ότι στην Πατρίδα μας επικρατεί η μαρξιστική σκέψη και η Ελλάδα είναι δυστυχώς το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης, είναι δεδομένο ότι οι κυρίαρχες δυνάμεις της ανθρωπότητος, οι οποίες κρατούν στα χέρια τους το χρήμα, επιχειρούν μια απόλυτη ισοπέδωση, επιδιώκουν την κυριαρχία του μαζανθρώπου, αλλά απαραίτητο στοιχείο και προϋπόθεση για να επιτύχουν αυτό είναι να υπάρχει ένας καταναλωτικός παράδεισος. Συμβαίνει όμως αυτό στις ημέρες μας;

Απαντώ με τα λόγια του αείμνηστου Έλληνα στοχαστή Παναγιώτη Κονδύλη, από το βιβλίο του “Πλανητική πολιτική μετά τον ψυχρό πόλεμο” στο οποίο τονίζει: “Αν η υιοθέτηση των αρχών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του κοινοβουλευτισμού κλπ. συνδέεται με την επιθυμία και την προσδοκία της γρήγορης συμμετοχής στην ευημερία και στην ελευθερία της Δύσης, τότε η αποτυχία της επιδίωξης αυτής θα μεταβάλει αναγκαστικά την θετική τοποθέτηση απέναντι στην Δύση και την Ιδεολογία της”.

Αυτήν ακριβώς την εποχή ζούμε ή μάλλον το τέλος αυτής της εποχής, αφού η τραγική αποτυχία του καπιταλισμού έχει κατ’ ουσίαν καταστήσει απαγορευτική την προοπτική αυτής της ευημερίας και επομένως αυτό το οποίο αναμένεται να λάβει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις είναι μια αμφισβήτηση της κυρίαρχης ιδεολογίας της Δύσης και προς αυτή την κατεύθυνση πορεύονται τα εθνικιστικά Κινήματα σε όλη την Ευρώπη και βεβαίως και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Ελλάδα μας, έχοντας να αντιμετωπίσει το μίσος και την πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος, τόσο από πλευράς φιλελευθέρων όσο και μαρξιστών.

Ο δικός μας Εθνικισμός

Θεωρούν οι κυρίαρχοι της πολιτικής ζωής, οι οποίοι με τρόπο αυταρχικό επιβάλουν απόψεις, Ιδέες και όρους ότι ο Εθνικισμός είναι απόρροια της Γαλλικής Επαναστάσεως. Αυτό ίσως να ισχύει για πολλά από τα κράτη της Ευρώπης, τα οποία αναζήτησαν την ενότητα, η οποία θα καταργούσε τον κατακερματισμό τους σε κρατίδια φεουδαρχικού τύπου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ισχύει για την Ελλάδα.

Αλήθεια, ο Εθνικισμός του Ίωνος Δραγούμη ή του Περικλή Γιαννόπουλου είχε σχέση με την Γαλλική Επανάσταση; Είναι τουλάχιστον αστεία μια τέτοια άποψη, αφού δεδομένη είναι η αντίθεσή τους προς το πνεύμα του λεγόμενου διαφωτισμού. 

Ας δούμε, όμως, μια άλλη ερμηνεία του Εθνικισμού, η οποία μας αφορά άμεσα και έχει απόλυτη σχέση με τον Εθνικισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Διαβάζουμε πάλι στον Παναγιώτη Κονδύλη και στο κεφάλαιο “Παράδοση και εκσυγχρονισμός”: “Η ερμηνεία του Εθνικισμού ως μιας εισβολής του παρελθόντος στο παρόν συνδέεται πάλι συχνότατα με αντιλήψεις αντλούμενες από την ανθρωπολογία και την φιλοσοφία της Ιστορίας, οι οποίες ανάγουν την επίμονη επιβίωση του εθνικιστικού φρονήματος στην ανεκρίζωτη ανάγκη του ανθρώπου για ψυχικούς και ουσιακούς δεσμούς και για την αντίστοιχη ταυτότητα, ή την θεωρούν τον εθνικισμό ως φυσική και αναμενόμενη εξέγερση ενάντια στην ορθολογικότητα του εκτεχνικευμένου κόσμου και συνάμα ενάντια στην χρησιμοθηρική ορθολογικότητα του κράτους δικαίου”.
Αυτός είναι ο δικός μας Εθνικισμός.

“Εξέγερση ενάντια στον σύγχρονο κόσμο”

Ο Εθνικισμός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ λοιπόν δεν έχει καμία σχέση με τον αστικό εθνικισμό των κρατών της Ευρώπης. Είναι μια μεγάλη επιστροφή στις ρίζες, σε έναν κόσμο γεμάτο μύθους και παραδόσεις. Είναι ένας Εθνικισμός που στηρίζεται στην φυσική πραγματικότητα της Φυλής και στην φιλοσοφία της Ιστορίας και επί πλέον είναι ένας Εθνικισμός που αναζητεί την Φυλετική Ψυχή των Ελλήνων σαν την μόνη απάντηση στην τυραννία του ορθολογισμού, στον μαζάνθρωπο της βιομηχανικής και μεταβιομηχανικής εποχής και στον ισοπεδωτισμό της παγκοσμιοποίησης.

Στο τέλος μιας εποχής, λοιπόν, όπου ο καπιταλισμός καταρρέει και ο μαρξισμός έχει ιστορικά χρεοκοπήσει, ο Εθνικισμός είναι τα νιάτα του κόσμου, ενός κόσμου που αντιστέκεται στην τυραννία την οποία θέλουν να επιβάλουν. Αυτόν τον Εθνικισμό υπηρετεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και είναι ο Εθνικισμός της ο πόθος για μια μεγάλη επιστροφή στα μονοπάτια της χιλιόχρονης Αυτοκρατορίας μας και του Αρχαίου Κλέους.
 
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών