Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017

Έξω οι τουρκοπράκτορες από την Θράκη! Ηχηρό μήνυμα των Εθνικιστών από την Ξάνθη - Φωτορεπορτάζ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ξάνθη η πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής ενάντια στις μεθοδεύσεις των τούρκων πρακτόρων στην Θράκη.

Τραγική και συνάμα γραφική ήταν η... αντισυγκέντρωση 10 ανύπαρκτων "αντιφασιστών" στην κεντρική πλατεία της πόλης που έκαναν όνειρα για ματαίωση της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής. Οι Ξανθιώτες τους γύρισαν την πλάτη!

Η δυναμική εκδήλωση έλαβε χώρα σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης όπου πλήθος Εθνικιστών ανταποκρίθηκαν στο Εθνικό προσκλητήριο της Χρυσής Αυγής. Ευδιάκριτος ήταν...
ο αγωνιστικός παλμός στο ακροατήριο ειδικότερα σε μια ευαίσθητη περιοχή όπως η Ξάνθη.




 

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής Γεωργακάκης Ιάκωβος, ο οποίος μετά τον χαιρετισμό του έκανε μία σύντομη αναφορά στην ύπουλη δράση του τουρκικου προξενείου της Θράκης.



Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής και γραμματέας της Τ.Ο. Ξάνθης, Καπαγερίδης Χρήστος, ο οποίος καλωσόρισε από την μεριά του τον κόσμο, κάνοντας κάλεσμα σε όλους για κοινό Αγώνα.



Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος έκανε μια ιστορική αναδρομή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.



Χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής Πέλλας, Σαχινίδης Ιωάννης, ο οποίος έθιξε το ζήτημα της ατιμωρησίας της κόκκινης τρομοκρατίας.



Ακολούθως μίλησε ο βουλευτής Κιλκίς, Χατζησάββας Χρήστος, ο οποίος επεσήμανε τον κίνδυνο της τουρκικής τράπεζας ΖΙΡΑΤ που δρα στην Θράκη.



Επόμενος ομιλητής ήταν ο βουλευτής Βοιωτίας, Ευάγγελος Καρακώστας, ο οποίος στηλίτευσε το αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο που ξεπουλά όλη την Εθνική περιουσία της Πατρίδας μας κι ανέφερε πως αυτό το σαθρό οικοδόμημα θα το γκρεμίσει η Χρυσή Αυγή. Οι Έλληνες να μην περιμένουν ότι θα σωθούν από τους ξένους τοκογλύφους που λυμαίνονται τον τόπο.



Τελευταίος ομιλητής της δυναμικής εκδήλωσης ήταν ο συναγωνιστής βουλευτής Β΄ Πειραιά, Λαγός Ιωάννης που με τον πύρινο λόγο του κατακεραύνωσε τους τουρκοπράκτορες της περιοχής που δρουν ανενόχλητοι με τις "ευλογίες" του τουρκικού προξενείου και την ανοχή της ελληνικής πολιτείας.



Αναφέρθηκε αναλυτικά στις νικηφόρες παρεμβάσεις εντός και εκτός Βουλής της Χρυσής Αυγής ενάντια στις ανθελληνικές μεθοδεύσεις του τουρκικού προξενείου στην Θράκη.



Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με όλους τους παρευρισκόμενους να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον εθνικό μας Ύμνο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών